2019’u geride bırakırken gerek Yalova’da ve gerek Türkiye’de, son yıllarda yaşanan yüzlerce hadiseyi gözden geçirdiğimizde, bir çok hayal kırıklıklarının yaşandığını söyleyebilirim.

Siyasette yaşanan koltuk hırsı, rant ve beraberinde getirdiği güç zehirlenmesi, bugün Allah-ı, Kuran-ı dillerinden hiç düşürmeyen birçok seçilmiş ve atanmış tarafından adaletsizce uygulandığı gerçeği ile karşı karşıyayız.

Adil olmayan, yalan söylemekten çekinmeyen, iftira etmekten sakınmayan, kamunun malını çalmayı kendisine hak görenlerin, Allah katında ve bir Müslüman’ın gözünde ve gönlünde saygınlığının kalmadığı bir dünyada yaşıyoruz.

Etrafımıza baktığımızda; işini hakkıyla yapan, haksızlığın karşısında duran, ranta buluşmayan, doğruları korkmadan haykıranlar, azaldıkları gibi hep de kaybeden taraf olmuşlardır.

Yaşanılan olumsuzluklar karşısında inancımız gereği Allah’a sığınmaktan başka bir çarenin olmadığı bu Dünya’da, bir yılı daha geride bırakırken, ‘Allah devletimize, Milletimize zeval vermesin’ diyor, 2020 yılının barış, huzur ve adil bir dünya düzenine kavuşması temenni ediyoruz.