12-15 Mart tarihleri arasında Yalova 90. Yıl Spor Salonu’nda Dodekanisos, Kaunas, London Titans ve Club Bilbao BSR takımlarını saf dışı bırakarak Challange Cup vizesi kapan YOSK, Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun özel davetlisi olarak Ankara’ya gitti.

AK Parti Grup Toplantısı’nı ziyaret eden YOSK kafilesinde Başkan Alpaslan Erkoç, Başantrenör Murat Saltan ve sporcular yer aldı.  Ankara’da Başbakan Davutoğlu, Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç ve AK Parti Yalova Milletvekili Temel Coşkun ile görüşen YOSK Başkanı Alpaslan Erkoç; “Turnuva kupasını, heyecanını ve sevincini Başbakanımız, Bakanımız ve Milletvekilimiz ile paylaştık. Bugünlere gelmemizde desteklerini esirgemeyen AKKÖK Holding başta olmak üzere çok değerli maddi ve manevi sponsorlar şirketlere ve iş adamlarımıza, dualarıyla ve varlıklarıyla bize güç veren Yalova halkımıza teşekkür ederiz. Sayın Valimiz Selim Cebiroğlu, kamu kurum ve kuruluşları ile müdürleri, amirleri ve çalışanlarına, basın mensuplarımıza engelli babası ve dostu, 2005 yılından kurulduğumuz yıldan  bu zamana engellerimizi kaldıran şefkat ve yardım elimiz, kolumuz, ayağımız Yalova Milletvekilimiz Sayın Temel Coşkun’a Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Akif Çağatay Kılıç’a ve Bakan Yardımcımız Metin Yılmaz’a, Başbakanımız, hocamız Sayın Ahmet Davutoğlu’na, ülkemizdeki engellilerin ve dünya mazlumlarının umudu Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan;’a teşekkürü borç biliriz.

Teşekkürler Yalova, teşekkürler Türkiye. Sizin desteğinizle ülkemizi gururla temsil edeceğiz, iyi ki varsınız.” şeklinde konuştu.