Büyük destekçilerinin eşi Dilek Salman ve annesi Halide Salman olduğunu ifade eden Salman, ‘Yalova böyle seçim çalışması görmedi. Bir yanında annesi bir yanında eşi sokak sokak geziyor. En büyük destekçileri, hayatındaki en önemli iki kadın.

Gelin-kaynana birlikte çalışıyor. Başarılı bir erkeğin arkasında her zaman bir kadın vardır ama benim arkamda iki kadın var.

Kalabalık bir ekiple mahalleleri geziyoruz. Her zaman iki kadın yanımda bulunuyor. Bırakın Türkiye’yi dünyada böyle bir çalışmanın örneği yoktur, herhalde. Ailemle bir ilki gerçekleştiriyoruz. Bir yanımda annem bir yanımda eşimle birlikte kapı kapı gezip, Yalovalılar’dan desteklerini, oylarını istiyoruz, hayatımın her anında yanında olan anneme ve eşime çok şeyler borçluyum’ dedi.

      Hayatı boyunca, iyi günde kötü günde hep yanında olan iki kadının desteğinin kendisine büyük güç ve moral verdiğini belirten Başkan Adayı Salman, “Bırakın Türkiye’yi dünyada böyle bir çalışmanın örneği yoktur, herhalde. Ailemle bir ilki gerçekleştiriyoruz. Bir yanımda annem bir yanımda eşimle birlikte kapı kapı gezip, Yalovalılar’dan desteklerini, oylarını istiyoruz. Onların varlığı ve desteği bana büyük güç verirken, bizi bir arada gören seçmenler önce şaşırıyorlar. Sonrada ne güzel bir aile tablosu deyip, başarılar diliyorlar’dedi.