Kocaeli Bilişim sponsorluğundaki sporcular, Göksu Günay, Çağrı Günay, Av.Koray Karadağ, Burhan Sancaktutan, Kamil Atilla ve Yusuf İşsever katıldı.44 klüp ve 1700 ün üstünde kayıtlı doğaseverin bulunduğu şenliğe, Isparta Vali Yardımcısı Mestan Deniz, Kaymakam Lokman Önder, Yenişarbademli Kaymakamı ve Belediye Başkanı, Eğirdir Kaymakamı,  Belediye Başkanı ve Cumhuriyet Savcısı ile  üst düzey yöneticiler de eşlik etti.
  Kaymakam Lokman Önder ile kısa bir görüşme yapan Kocaeli Bilişim Yazılım ekibi üyeleri, gösterilen misafirperverlik ve yapılan tüm etkinlikler için teşekkür etti. Isparta'da bulunan yetkililer, ilçe kaymakamı Nurullah Kaya ve Belediye Başkanı Metin Oral'a selamlarını ilettiler.
  24 Mayıs sabahı 05.20’de zirve tırmanışına başlayan sporcular, 3.5 saatlik bir tırmanışın ardından 3000m rakımlı zirveye ulaştılar. Zirve dönüşü yemek ikramları ve tebrikler sonrasında Kocaeli Bilişim Web Tasarım Hizmetleri sponsorluğundaki ekip, Yalova’ya geri dönüş yaptı.
  Altınova ilçesinde benzer şenlik ve trekking etkinliklerinin düzenlenmesini isteyen, bu konuda Altınova Belediyesi'nin yapacağı çalışmalara destek vereceğini söyleyen Kocaeli Bilişim Genel Müdürü Göksu Günay, "Kaymakamımız Nurullah Kaya ve Belediye Başkanımız Metin Oral, ilçemizde spor faaliyetlerinin her daim destekçisi olmaya devam etmektedirler. İlçemizin turistik tanıtımına katkı sağlayacak Trekking (Yürüyüş) parkurlarının oluşturulması, bununla ilgili bir kitapçık oluşturulması ve rotaların işaretlenmesi konusunda ilçe yöneticilerimizle görüşmelerimiz olmuştur. İlçemizde bu tür trekking parkurlarının oluşturulması ve kamplı şenlikler oluşturulması konusunda bizler de Kocaeli Bilişim olarak üzerimize düşeni yapmaya hazırız." dedi.