Yapılan programlarda mahallelere verilen iftar yemekleri, belde, köy, esnaf ve sivil toplum kuruluşları ziyaretleri ile vatandaşlarla hasbihal etmeyi amaçlayan Merkez İlçe Başkanlığı, başarılı çalışmaları ile kamuoyundan takdir topluyor.

Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Ömer Aslan,  “Ramazan ayının rahmet ve bereketini vatandaşlarımızla paylaşarak, bu mübarek günleri bir fırsat bilerek mahallelerimizde ve köylerimizdeki vatandaşlarımızla her fırsatta bir araya gelmeye çalıştık. Yönetim kurulu üyelerimiz, belde, köy ve mahalle teşkilatlarımızla sofralara misafir olduk, ekmeğimizi paylaştık, gönülleri birleştirdik.

Yalova halkına neler kazandırabiliriz, Yalova’mız ve halkımız için neler yapabiliriz sorusuna yanıt arayarak çıktığımız yolda teşkilatlarımızla bir ve beraber olarak ziyaret programlarımızı, hizmet çalışmalarımızı heyecanımızı yitirmeden sürdürmekteyiz. Bu vesile ile Merkez ilçe teşkilatımıza ve çalışmalarımıza destek veren başta Milletvekilimiz Temel Coşkun, İl Başkanımız Mustafa Pehlivan, Belediye Başkanımız Yakup Bilgin Koçal olmak üzere İl yöneticilerimize ve teşkilatımızın değerli üyelerine teşekkürlerimi sunuyorum’dedi.

     Aslan, ‘Ak Parti iktidara geldiğinden bu yana ilimiz genelinde birçok başarılı çalışmaya, yeniliğe ve hizmete imza atmıştır. Sağlık alanında, eğitim alanında, gençlik ve spor hizmetleri, ulaşım alanlarında ve sosyal devlet ilkesi ile kalkınma, destek ve teşvikleri ile birlikte yadsınamayacak kadar çok sayıda hizmetler yapılmıştır, aziz milletimizin desteği ile de bu hizmetler devam etmektedir, devam edecektir.

AK Parti Hükümetlerinin yapmış olduğu yatırımları anlatmaya kalksak günler, geceler, satırlar yeterli olmayacaktır. Biz, hizmet ettikçe halkımızın nazarında, gönlünde büyüyen, büyüdükçe mütevazı olan bir geleneğin, ecdadın emanetçileriyiz. Milletimiz için ne yapsak azdır diyerek, milletimiz hizmetin en iyisine layıktır düşüncesi ile hizmetlerimize yenilerini eklemeye devam edeceğiz.

Gecesini gündüzüne katarak, bizleri hiçbir zaman yalnız bırakmayan Ak Parti Yalova Milletvekili Temel Coşkun’un Merkez ilçe teşkilatı programlarına vermiş olduğu desteği özellikle belirtmek istiyorum. Sayın Milletvekilimiz, hizmet ve yatırımların takibi, gerçekleştirilmesi yanında, teşkilatlarımıza ve partimizin değerli üyelerine örnek olacak bir Ramazan ayı programını gerçekleştirilmesinde öncülük etmiştir. Siyasetin vatandaşa hizmet olmasını çalışmaları ve icraatleri ile hepimize örnek olacak şekilde sürdürmüştür, sürdürmektedir. Sayın Milletvekilimize takdire şayan çalışma temposu ile bizlere de örnek olması hasebiyle AK Parti Yalova Merkez ilçe teşkilatı adına teşekkürlerimi sunuyorum. Milletvekilimiz, İl başkanımız, belediye başkanlarımız ve il teşkilatları ile bir ve beraber olarak, kenetlenerek vatandaşlarımızın takdirini toplayan hizmetlerimizi üretmeye devam edeceğiz. AK hizmetlerle ilimizi, bölgemizi ve ülkemizi kalkındırmaya devam edeceğiz.

Yalova halkının Ramazan bayramının en güzel, en hayırlı şekilde geçmesi temenni ederim. Tek amacımız her şeyin en güzelini hak eden vatandaşlarımızın, hemşerilerimizin en iyi şekilde yaşamalarını temin etmek ve AK Parti’yi en iyi şekilde tanımalarını sağlamaktır” dedi.