AK Parti Milletvekili adayları Yalova’yı karış-karış gezmeye devam ediyor. AK Parti Yalova İl Başkanı Yusuf Ziya Öztabak, Milletvekili Adayları Fikri Demirel ve Mehmet Demirhan, il yönetimi ve partililerle birlikte vatandaşlarla bir araya geldi.

  7 Haziran'a sayılı günler kala AK Parti Yalova milletvekili adaylarının seçim çalışmalarında tempo giderek artarken, milletvekili adayları Demirel ve Demirhan Yalova’yı cadde cadde, sokak sokak gezerek her kesimden seçmenle temas halinde seçim yarışına aralıksız devam ederken "en çalışkan adaylar" olarak nitelendiriliyor. Seçim çalışmaları kapsamında AK Parti Yalova İl Başkanı Yusuf Ziya Öztabak, Yalova Milletvekili Adayı Fikri Demirel ve Mehmet Demirhan, vatandaşların yoğun ilgisi ile karşılaşıyorlar.

“Yalova daha iyisini hak ediyor”

 AK Parti Yalova İl Başkanı Yusuf Ziya Öztabak, "Türkiye'nin daha ileri bir gelişmişlik düzeyine gelmesi, istikrarın devamı için gündüz gece çalışıyoruz. Bu ülke bugünlere kolay gelmedi. Türkiye'nin ve Yalova’nın daha iyisini hak ettiğine inanıyoruz. Bu nedenle yorulmak bilmeden çalışma gayreti içindeyiz" ifadesini kullandı.

“Daha geniş imkânlar sağlayacağız”

  Milletvekili adaylarına sorun ve isteklerini anlatan vatandaşlar, Yalova için hizmet ve yatırım istedi.   Vatandaş ve esnafın hizmet talebi üzerine AK Parti geleneğinin hizmet siyaseti olduğuna dikkat çeken Fikri Demirel, “İnşallah 7 Haziran’dan sonra TBMM’nde olacağım ve Yalovalı vatandaşlarımızın temsilcisi olacağım.  AK Parti ile esnaf ve sanatkârımız rahat bir nefes almıştır. Faiz oranları düşmüş, yatırımlar artmış, esnaf ve sanatkârımız işlerini büyütmeye başlamıştır. İnşallah 7 Haziran’dan sonra da esnafımıza ve vatandaşımıza daha geniş imkânlar sunacağız” diye konuştu. Seçmenin AK Parti’ye olan ilgi ve güvenlerinin arttığını gördüklerini ifade eden Demirhan ise, AK Parti’nin yıllardır oylarını artıran bir parti olduğunu, bu seçimde de AK Parti’nin Yalova’dan 2 milletvekili çıkarabilecek güçte olduğunu söyledi.

Elif Kız ve Erkek Öğrenci Yurdu’nun 10. Yılını kutladılar

  Elif Kız ve Erkek Öğrenci yurdunda geleneksel pilav gününe katılan AK Parti İl Başkanı Yusuf Ziya Öztabak, Milletvekili Adayları Fikri Demirel ve Mehmet Demirhan ile parti teşkilatı öğrencilerin yoğun ilgisiyle karşılaştı. 10’uncu yılını kutlayan Elif Kız ve Erkek Öğrenci yurdunda düzenlenen törende başarılı öğrencilere plaket verilerek, 5 yılını yurtta tamamlamış öğrencilere ise madalya takıldı. AK Parti teşkilatının tam kadro hazır bulunduğu törende AK Parti Yalova Milletvekili Adayı Fikri Demirel ve Mehmet Demirhan genç öğrencilerden 7 Haziran seçimlerinde destek istediler. İkramlar ve ödül töreninin ardından öğrenciler ile AK Parti teşkilatı toplu hatıra fotoğrafı çektirdiler.