Bayburt Yalova Kültür ve Yardımlaşma Derneği tarafından şehitlerimiz için mevlid-i şerif okutturuldu. Mevlid programında konuşma yapan Dernek Başkanı A. Savaş Öztürk, “Terörün her zaman karşısındayız, Devletimizin ve güvenlik güçlerimizin her zaman yanındayız.” Dedi.

Cumhuriyet caddesi Yıldız sokakta bulunan dernek binasında düzenlenen Mevlid programına Ak Parti Yalova Milletvekili Fikri Demirel, Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman, Ak Parti Yalova İl Başkanı Ziya Öztabak, MHP Yalova Teşkilatı ve dernek üyeleri katıldı.

Bayburt Yalova Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı A. Savaş Öztürk yaptığı konuşmada; “Ülkemizin birlik ve beraberliğini ve şanlı bayrağımızın dalgalanması için canlarını hiçe sayarak şahadete koşan, kahraman şehitlerimizi minnet ve şükranla anıyoruz. Ailelerine ve milletimize başsağlığı diliyoruz.” Dedi. Bayburtlular olarak, her zaman terörün karşısında olduklarını ifade eden Öztürk; “Sizlerin huzurunda; Terörün karşısında olduğumuzu, devletimizin ve güvenlik güçlerimizin her zaman yanında olduğumuzu belirterek, bütün şehitlerimizin ruhu şad olsun.” dile getirdi.

Program, Yalova Belediyesi mezarlıklar müdürlüğü din görevlileri; Adem Türkeri ve Hikmet Şahin tarafından okunan mevlid-i şerif ve yapılan dua ile sona erdi. Mevlid sonrasında dernek üyeleri tarafından gül suyu ve lokum ikram edildi.