İki gün Termal ilçesi Gökçedere Mahallesi Park Hotel’de konaklayan Aksaçlar Motosiklet Kulübü üyeleri, yönetim kurulu ve disiplin kurullarını, katılımcıların oylarıyla belirlediler.

İlk olarak Mustafa Kemal Atatürk’e saygı duruşu ile başlayan toplantıda, geçtiğimiz günlerde hayatını kaybeden gezgin motorcu arkadaşları ÜmmetPerkitan’naFatiha okunmasıyla başlandı.

Aksaçlar Motosiklet Kulübü Başkan Fevzi Nafiz Elifoğlu yaptığı açılış konuşmasında; “Türkiye’nın değişik şehirlerinden gelen üyeler, bugün Yalova’da Aksaçlar Motosiklet Kulübü yönetimi ve disiplin kurulunu belirleyeceğiz.Sanal bir Kulüp olan Aksaçlar Motosiklet Kulübü’nün bir resmiyeti bulunmamaktdır. Türkiye’nin değişik il ve ilçelerinden gelen arkadaşlarımızellerinden gelen gayretle çalışıyorlar. Aksaçlar Motosiklet Kulübü üyelerinin bir araya gelme amacı, asla eğlence ve gezmedeğildir. Aksaçlar Motosiklet Kulübü üyeleri, yarıdıma muhtaç, yalnız insanlarla, doğa ve hayvanlara duyarlı bir guruptur. Toplumsal isteklere duyarlılık hedefimizdir. Bu amaçlar doğrultusunda çalışmaktayız.

Aksaçlar Motosiklet Kulübü üyelerine (ALP), Yönetim Kurulu Üyelerine (OTAĞI BAŞKANLARI), bugün seçilen yönetim kurulu içinden halkla ilişkilere de bakan bir üye seçeceğiz” şeklinde konuştu.

Daha sonra, Aksaçlar Motosiklet Kulübü’nü temsil eden kişilerin tanıtımı tek tek yapıldı.

Aksaçlar Motosiklet Kulübü’nün başkanlığına Fevzi Nafiz Elifoğlu getirilirken, yönetim kurulu üyelikleri ise şu isimlerden oluştu; İstanbul’dan Salih Kara, Sakarya’dan Suat Yaycı, Düzce’denAbtullah Apaydın, İzmir’den Bülent Portakal, Çanakkale’den Semih Tevs, Aydın’dan Fikret Aşçı, Bursa’dan Turan Gürsel, Eskişehir’den Yıldırım Akmanoğlu, Kütahya’dan İsmail Pınar, Tekirdağ’dan Tekin Çeper, Yalova’dan Serdar AydınİL BEYİ olarak seçildiler. Haber-Fotoğraf: Erden Sibel Türk