AİLE VE SOSYAL POLİTİKALAR MÜDÜRÜNÜ ZİYARET ETTİ

Yeni yılın son haftasında kamu kurumlarına ziyaretlerine devam eden AK Parti Yalova Milletvekili Temel Coşkun, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Hilmi Uzun’a ve il müdürlüğü çalışanlarına hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi.
Daha önceden Yalova Valiliği hizmet binasında hizmet veren Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü yeni hizmet binasına taşındı. Fiziki şartları daha müsait bir binaya taşınan Aile ve Sosyal Politikalar Müdürlüğü’nün önemine değinen Yalova Milletvekili Temel Coşkun, “Sosyal Hizmetler Müdürlüğü olarak hizmet veren ve daha sonradan ayrıca bir Bakanlık bünyesinde teşkilatlanan Aile ve Sosyal Politikalar Müdürlüğü Yalova’mızda yeni binasına daha iyi koşullarda hizmet vermek üzere taşınmış bulunmaktadır. Hem yeni hizmet binasını görmek, hem çalışanları ziyaret etmek hem de yeni dönem çalışmaları değerlendirmek üzere il müdürümüze yeni hizmet binasında ziyarette bulunduk. Aile ve Sosyal Politikalar Müdürlüğü, devletimizin şefkat elinin ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza uzanmasında, dezavantajlı grupların da standartları yüksek bir hayat sürmesinde önemli bir görevi icra etmektedir.
 Hassasiyetle ve özenle yapılan, aslında hayır duası olan bir iştir. Bu bağlamda müdürlük çalışanlarımıza büyük sorumluluklar düşmektedir. 2012 yılındaki çalışmaları neticesinde Yalova’mızda başarılı bir dönem geçiren Aile ve Sosyal Politikalar il Müdürlüğü önümüzdeki yıllarda da daha başarılı çalışmalara imza atmasını temenni ediyor, yeni hizmet binasının Yalova’mıza hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.
 
ALTINOVA İLÇE TEŞKİLAT TOPLANTILARINA KATILDI, TEŞKİLATA MORAL VERDİ
 İlçe yönetim kurulu toplantılarına katılan AK Parti Yalova Milletvekili Temel Coşkun, teşkilat yöneticilerine ve ilçe üyelerine ziyaretlerini sürdürüyor. 
AK Parti Çınarcık İlçe Teşkilatı’nın toplantısının ardından, Altınova İlçe Teşkilatı’nın da 2012 yılı son yönetim kurulu toplantısına katılan Coşkun ile beraber, İl Başkanı Mustafa Pehlivan ve Altınova Belediye Başkanı Metin Oral da katılan isimler oldu. 
AK Parti Altınova İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri ve Belediye Başkanı ile birlikte Altınova’da ve Yalova genelinde yapılan 2012 yılı çalışmaları değerlendiren Yalova Milletvekili Temel Coşkun, ilçe yönetim kurulu üyeleriyle toplantı öncesi ve sonrasında sohbet de etti. 
Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde, Komisyon ve Yasama çalışmalarını anlattı.
Yalova’da yapımı yeni biten ve yapımına devam edilen yatırımların son durumu hakkında bilgi paylaşımında bulundu.
İlçe Kadın Kolaları toplantısına da katılan Milletvekili Temel Coşkun, Altınova ilçe teşkilatı üyelerinin ilgisi ile karşılandı.