Başkan Öztabak, AK Parti’nin 12 yıllık iktidar döneminde, Yalova’da gerçekleştirdiği hizmetlere değinerek, vatandaşın 7 Haziran seçimlerinde ‘Eski Türkiye’ ile ‘Yeni Türkiye’ arasında bir tercih yapacağını söyledi.

Yalova’daki seçmene hitap ederek 7 Haziran seçimlerinin Yalova’nın önümüzdeki 4 yıllını belirleyeceğine dikkat çeken Başkan Öztabak, bu büyük yürüyüşü durdurmak isteyenlerin sergilediği her türlü oyun ve kampanyanın vatandaşın gözlerinin önünde cereyan ettiğini ifade etti.

Başkan Öztabak 7 Haziran seçiminin önemine değindi…

Başkan Öztabak Yalovalı vatandaşlara yönelik yolladığı mektupta şu ifadelere yer verdi: “AK Parti’nin 12 yıllık iktidarında Türkiye’yi sağlıktan ulaşıma, vesayetsiz, demokrasiden IMF’siz ekonomiye, eğitimden savunmaya, birlik ve kardeşlikten huzur ve güvenliğimize kadar her alanda nereden alıp nereye getirdiğini en iyi sen biliyorsun.

Türkiye’nin önünü kesmek ve büyük yürüyüşünü durdurmak için sergilenen her türlü oyun ve kampanya da yine senin gözlerinin önünde cereyan ediyor.

Şunu içtenlikle söylüyorum ki, bu zamana kadar hiçbir seçim Türkiye’nin kaderi üzerinde 7 Haziran kadar önemli olmamıştı. Bu seçim birlik, beraberlik ve kardeşliğimizin, artık hiçbir oyun ve tezgâhla bozulamayacağı, aşımıza, işimize ve özgürlüğümüze hiçbir iç ve dış karanlık gücün musallat olamayacağı yeni bir anayasanın, yeni bir dönemin adı olacaktır.

Bu seçimde sadece bir partiyi değil, kendi çocuklarının geleceğini oylayacaksın. Türkiye’nin ve Yalova’nın kaderini oylayacaksın. Ya yoksullukla, vesayetle, içe kapanmışlıkla, baskı, yasak ve terörle boğuşan ‘Eski Türkiye’ ya da birlik, beraberlik, kardeşlik ve özgürlük içinde bir cihan devleti olmaya koşan ‘Yeni Türkiye’ diyeceksin.

Sevgili kardeşim, vereceğin oyla Yalova’nın gelecek 4 yılını belirleyeceksin. Devletin tüm hizmetlerine Yalova’nın da sahip olması için, istikrarımızın ve huzurumuzun devam etmesi için senin desteğini bekliyoruz.

Senin desteğinle daha güçlü bir Yalova, daha güçlü bir Türkiye.” İfadelerini kullandı.