“Ben Hesaptan Anlarım Matematik Öğretmeniyim”

AKP İl başkanı Pehlivan’ın Matematiği unuttular yönündeki açıklamasına yanıt veren Özel, CHP Grup başkanvekili Muharrem İnce’nin fizik, kendisinin de Matematik öğretmeni olduğunu hatırlatarak “Toplamayı, çıkarmayı Para sayma makineleriyle yaptıklarından dolayı, asıl matematiği unutan kendileridir” dedi.

 “30 Mart Akşamı Aynaya Baktıklarında Hatalarını Anlayacaklar”

AKP İl Başkanı Mustafa Pehlivan ile AKP Milletvekili Temel Coşkun’un söyledikleri tek doğrunun“Gerçek anket sonuçları sandık’ta belli olur “ sözleri olduğunu hatırlatan Özel, “30 Mart akşamı sandıktan çıkan sonucu gördüklerinde bunlar ”Biz nerede yanlış yaptık” diyeceklerdir. İşte 30 Mart akşamı aynaya baktıkların da yaptıkları yanlışların nedenlerini de göreceklerdir” dedi

 “Hayalle Gerçeği Birbirine Karıştırıyor. Muhasebeciliği de Unuttu “

AKP’nin ilk etapta %75, daha sonra ise %70, daha sonra ise %60 oy alacağını iddia ettiğini, bu oranın ise seçimler yaklaştıkça düştüğünü belirten CHP İl başkanı Özcan Özel açıklamasında şunları söyledi.. “AKP İl Başkanı Pehlivan ve AKP’nin belediye Başkanı Koçal, her fırsatta Türkiye ortalamasının çok üstünde oy alacağını bu oranın ise %70 olacağını iddia ediyor. AKP İl Başkanı Sayın Mustafa Pehlivan ve AKP’nin Belediye başkan Adayı Yakup Koçal , hayal ile gerçeği toplayıp doğru bir sonuç bulmaya çalışıyor. Sana kimse öğretmedi mi elmalarla armutları toplayamazsın diye? Anlaşılıyor ki, sen okulda da dersleri çok asmışsın. Peki, siyasette de mi bir şey öğrenemedin? Sandık hiçbir şeye benzemez, anket filan dinlemez diye kimse öğretmedi mi sana? Kalkmış bir de Marmara Bölgesi’nin en yüksek oyunu alacaklarının hayalini kurmaya başlamışsın”dedi.

 

“Yüreğiniz Yetiyorsa Halkın Tepkilerini Açıklayın”

AKP İl Başkanı Pehlivan’ın .”Ben bu şehirdeyim, sizde bu şehirdesiniz. Birileri sanırım uzun zaman gelemeyecekler” dediğini hatırlatan Özel.”30 Mart Akşamı Yalovalılardan çok iyi bir ders alacaksınız. Şimdiden gideceğiniz yerin biletini ayırmanızı tavsiye ederim. Bizler hep buradaydık ve burada kalmaya devam edeceğiz.  Sizler, önce gittiğiniz ve de gidemediğiniz mahallelerde, sokaklarda, evlerde halk sizi tersledikçe psikolojinin bozulup, savunma refleksi ile kendi hayal dünyanızda mı yaşamaya başladınız? Yüreğiniz Yetiyorsa Halkın Tepkilerini de dile getirin”

 

“Sizler Konuştukça CHP Farkı Açmaya Devam Ediyor”

CHP İl Başkanı Özcan Özel,  açıklamasını şu sözlerle noktaladı “Sayın Grup Başkanvekilimiz Muharrem İnce’nin dediği gibi biz 11 puan önde olmasak, (ki aradaki fark her geçen gün daha da açılıyor) üzerinde kul hakkı bulunan Belediyenin parasından binlerce erzak dağıtmaya, harcamalar yapmaya neden tenezzül ediyorsunuz? Anketlerde şu kadar oy alıyoruz, bu kadar fark atıyoruz yalanlarının arkasına neden sığınıyorsunuz? Korkunun ecele faydası yok, çırpındıkça daha da batıyorsunuz.  Anlaşılan ne Ayşe teyzenin fırçası, ne Mehmet Amca’nın hakkını helal etmemesi sizi hayal dünyasından uyandıramayacak. Siz ancak 30 Mart’ta sandıklar açılınca uyanacaksınız bu uykudan”dedi.