Tanıtım toplantısına, Yalova AK Parti Milletvekili Temel Coşkun, AK Parti Bursa milletvekili Bedrettin Yıldırım, Yalova Belediye Baskani Yakup Koçal, Yalova AK Parti İl Başkanı Mustafa Pehlivan, AK Parti’nin belediye başkan adayları ve AK Parti teşkilatı katılım sağladı.

Toplantı saygı duruşu ve istiklal marşıyla başladı.

Hedef AK Parti ya da Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan değildir, hedef gelecektir’

     Ülkenin, içinde yaşadığı durumu değerlendiren Yalova AK Parti Milletvekili Temel Coşkun,’Son zamanlarda yaşadığımız bu olaylar, birbirimize kenetlenmemize sahip çıkmamızı sağladı. Yaşanılan durumdaki hedef AK Parti ya da Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan değildir, hedef gelecektir. Oyun büyük bir oyundur’ dedi.

‘Meydana çıkan bizim aslanlarımız’

    Halkın gönlünü, taleplerini dinlemek için gece gündüz çalışacaklarını ifade eden Coşkun, ‘Elbetteki, herkesin gönlünde bir aslan vardır. Verilen kararlara saygı gösterip, hep beraber bu yolda yürüyeceğiz. Bundan sonraki süreçte 14 belediyeyi almak için elimizden gelen fedakarlığı göstereceğiz. Kırgınlıklarımızı, alınganlıklarımızı gidermek zorundayız. Ben değil, biz demeliyiz. Biz AK Parti’de siyaset yapıyoruz, bundan sonrada AK Parti’de siyaset yapacağız. Pazara kadar değil mezara kadar beraber olacağız. Meydana çıkan bizim aslanlarımız. Aslanlarımızı kucaklamak hepimize düşüyor. Belediyenin başarısı çok önemlidir. 1 hafta sonrada belediye meclis üyelerimizi belirleyeceğiz’ dedi.

‘Çiftlikköy’e de artık AK Parti hizmetini getireceğiz’

     Çiftlikköy ilçesine AK parti’nin bayrağını dikeceklerini vurgulayan Coşkun, ‘Çiftlikköy’ümüzü çok seviyoruz. Bir yerde hasretimiz birikti. 2 dönemdir Çiftlikköy’ü teğet geçiyoruz. Diğer ilçelerimizin olacağı gibi Çiftlikköy’e de artık AK Parti hizmetini getireceğiz’ dedi.

‘Onların hayalleri, bizim en küçük köyümüz olan Sermayecik köyünde yaptıklarımız kadar olur’

     Şehirlerin ruhunun bilinmesi ve tanınması gerektiğini belirten Yalova AK Parti Mustafa Pehlivan, ‘Yalova’nın bugününü bilmeyenler geleceğini hiç bilemezler. Hepimiz bu şehre aşığız. Yalova sevdalısıyız. Yalova Türkiye’nin en imrenilen şehirlerinden birtanesi. Bazıları ucuz polemiklerle iş yapıyor ve biz millete hizmet yapıyoruz. Onların hayalleri, bizim en küçük köyümüz olan Sermayecik köyünde yaptıklarımız kadar olur. Bu seçim sürecinde biz polemiklere karışmayacağız. Sadece projelerimizi ve hizmetlerimizi anlatacağız’ dedi.

Konuşmaların ardından AK Parti’nin belediye başkan adayları tanıtıldı

Belediye Başkan adayları;

AK Parti Yalova Belediye Başkan Adayı Yakup Koçal

AK Parti Termal Belediye Başkan Adayı İsmail Atik

AK Parti Çınarcık Belediye Başkan Adayı Murat Erdoğan

AK Parti Altınova Belediye Başkan Adayı Metin Oral

AK Parti Çiftlikköy Belediye Başkan Adayı Ali Murat Silpagar

AK Parti Armutlu Belediye Başkan Adayı Mehmet Birkan

AK Parti Koru Belediye Başkan Adayı Cihan Keser
AK Parti Teşvikiye Belediye Başkan Adayı Ahmet Meydan
AK Parti Taşköprü Belediye Başkan Adayı Şaban Ertan
AK Parti Kadıköy Belediye Başkan Adayı Mehmet Şahin

AK Parti Kaytazdere Belediye Başkan Adayı Orhan Karabulut
AK Parti Subaşı Belediye Başkan Adayı Volkan Yılmaz
AK Parti Tavşanlı Belediye Başkan Adayı Kadri Çiçek
AK Parti Esenköy Belediye Başkan Adayı Özen Kaptan

Haber Foto: Gamze Yüksel