AK Parti Yalova Milletvekili Adayları Fikri Demirel ve Mehmet Demirhan, İl Başkanı Yusuf Ziya Öztabak’ın öncülüğünde  ‘Dur Durak’ bilmeden seçim çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyorlar.

Adayların yoğun temposuna diğer illerden gelen AK Partili Milletvekilleri de katılıyor. Seçim çalışmalarına katılan AK Parti Tokat Milletvekili Dilek Yüksel, Altınova, Subaşı, Yalova Merkez ve Çınarcık’taki seçim çalışmalarına iştirak etti.

Tokat Milletvekili Dilek Yüksel ilk olarak AK Parti Yalova Milletvekili adayı Mehmet Demirhan ve partililer, Altınova Merkez ve Subaşı Beldesi’ne gerçekleştirdikleri ziyarette vatandaşlarla bir araya geldiler. Subaşı Beldesi’ni karış-karış gezen AK Partililer belde halkı tarafından büyük ilgi gördü.  Coşkulu ve samimi bir şekilde karşılanan Tokat Milletvekili Dilek Yüksel, AK Parti Yalova Milletvekili adayı Mehmet Demirhan ve partililer, 7 Haziran’da Subaşı’nda AK Parti’nin birinci parti olacağına inandıklarını söylediler.

Bisikletçilere kutlama…

Milletvekili Dilek Yüksel, AK Parti Yalova Milletvekili adayı Mehmet Demirhan ve beraberindekiler, Uluslararası Bisiklet Federasyonu, Türkiye Bisiklet Federasyonu, Altınova Belediyesi ve Salcano'nun sponsorluğunda Altınova Belediyesi Kent Ormanı’nda yapılan "Uluslararası Dağ Bisikleti Kupası Yalova MTB CUP” organizasyonuna katıldılar. Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral tarafından karşılanan Milletvekili Yüksel ve partililer, dereceye giren sporcuları tebrik ettiler.

Tokatlılarla buluşuldu…

Tokat Milletvekili Dilek Yüksel, AK Parti Yalova Milletvekili adayı Mehmet Demirhan ve partililer, Subaşı’ndaki Tokatlılar Derneği’ni ziyaret etti. Tokatlı vatandaşlarla kahvaltı yapan Milletvekili Yüksel ve Yalova Milletvekili adayı Demirhan, sorunları dinleyip, projeler hakkında bilgi verdiler. AK Partililere oldukça büyük ilgi gösterip destek veren Tokatlılar seçimlerde başarı dilediler. AK Partililer daha sonra Subaşı SKM’yi ziyaret edip, esnaf gezileri gerçekleştirdiler.

Çınarcık’ta kurumlar ziyaret edildi…

2 gün boyunca yoğun bir çalışma performansı sergileyen Tokat Milletvekili Yüksel, soluğu Çınarcık’ta aldı. AK Parti Yalova İl Başkanı Yusuf Ziya Öztabak, AK Parti Yalova Milletvekili Adayı Fikri Demirel ve birçok partilinin iştirak ettiği Çınarcık programı kapsamında kurumlar ziyaret edildi. İlk olarak Kaymakam Cafer Sarılı’yı ziyaret eden partililer, daha sonra Çınarcık Belediye Başkanı Avni Kurt’u makamında ziyaret ettiler. Partililer Çınarcık İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne de bir ziyaret gerçekleştirip, kurum çalışmaları ile sohbet ettiler.

Hastalarla ilgilendiler…

Daha sonra Çınarcık Devlet Hastanesi’ni ziyaret eden partililer burada hastane yönetimi ve personel ile bir araya gelip hastane hakkında bilgi aldılar. Hasta vatandaşları da odalarında ziyaret eden AK Parti İl Başkanı Yusuf Ziya Öztabak, Tokat Milletvekili Dilek Yüksel, AK Parti Yalova Milletvekili Adayı Fikri Demirel, bütün hastalara ‘geçmiş olsun’ mesajını ilettiler.