Daha önce İzmir, İstanbul ve İzmit de şubesi olan Alaçatı Muhallebicisi bir yeni şubesini Yalova’ya  açılan ve Yalovalıların yoğun ilgisi olan  Alaçatı Muhallebicisi’nin operasyon sorumlusu Coşkun Yıldız beyle işletmeleri hakkında bir röportaj yaptık.

 Yalova’da böyle bir müessese konusunda bir eksiklik olduğunu ve bu eksikliği gidermek için çalıştıklarını belirtti. Yıldız,” Yalova’daki şube bizim 10. Şubemiz. İzmit’te 3 adet, İstanbul’da Pendik Marin’ da, Ataköy Marina’da, Zorlu Center’da,  Esenyurt’ta, İzmir Balçova ve İzmir Alaçatı’da ve Yalova’da şubelerimiz var. Ayrıca Tuzla Marina’da çok yakın bir zaman da yeni bir şubemiz açılacak.

İşletmelerimiz de genel turkuaz ve beyaz renkler hâkimdir. Böylece Alaçatı ruhunu ve ambiyansını işletmelerimizde yansıttığımızı düşünüyoruz.  Bizim en büyük özelliğimiz ürünlerimiz ve dondurmamız, çünkü %100 doğal ve yerli ürünlerden üretiliyor.  Bizim sütümüz Bolu’dan geliyor ürünlerimizin hepsi yerli ve doğaldır. Ayrıca 7’den 70’e hem ürün olarak hem de kalite olarak herkesime hitap ediyoruz. Biz fiyatlarımızı rant üzerinden değil alım gücü üzerinden ayarlıyoruz “ ifadelerini kullandı.