Yalova'nın damak tadına hitap eden patentli markası Yalova Sütlüsü’nün yeni konseptiyle hizmete giren "Yalova Sütlüsü Kafe" yapılan muhteşem açılışla hizmete girdi. 

25 yıldan fazladır Yalova’da hizmet veren ve Yalova’nın ilk baklavacısı olan markanın, kent ile özdeşleşen ürününü uzun çalışmalar sonucunda tüm kentlilere sunan ve bunun sonucunda Yalova’nın tatlısı ve markası da olan Yalova Sütlüsü geniş katılım ile hizmete girdi. Açılışa Yalova Valisi Selim Cebiroğlu, Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman, Yalova Üniversitesi Rektörü Niyazi Eruslu, Yalova İl Jandarma Komutanı Alb. Osman Aslan, Yalova Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Tahsin Becan, Ak Parti Yalova Milletvekili adayları Fikri Demirel ve Mehmet Demirhan, MHP Milletvekili adayı Ünlem Üstel ve çok sayıda davetli katıldı. Yalovalıların yoğun katılım gösterdiği açılış töreni dualar ile gerçekleşti. Protokol üyelerinin kurdele kesimiyle hizmete giren Yalova Sütlüsü Kafe'de gün boyunca misafirlere birbirinden güzel tatlı çeşitleri ikram edildi.

Son bir yıl içerisinde yeni bir konsepte dönüşerek, yeni vizyonlar edinen Yalova Sütlüsü'nün bu doğrultuda Yalova’yı bayilik sistemi ile çevre kentlerde temsil edecek duruma geldiğini belirten İşletme sahipleri Ömer Koyuncu ve Bahattin Battal; "Kentin Turizm elçisi olma misyonunu edinen Yalova Sütlüsü, kentin değerlerini taşımakta, yerli ve yabancı turistlere yönelik cazibe noktası haline gelmektedir. Bu serüven çevre iller ile başlayıp tüm Türkiye ile devam edecektir" dedi.