Yalova Adliyesi çalışanlarını ve Adliye’de işlerini gören vatandaşlarla görüştü. Ardından Yalova Devlet Hastanesini ziyaret etti, çalışanların Ramazanlarını tebrik etti.

    AK Parti Termal ilçe teşkilatı iftarına katıldı, Termal’de köy ve mahalle ziyaretleri gerçekleştirdi. 

     Hafta sonunda yoğun çalışma temposunda aralıksız olarak çalışmalarına devam eden Milletvekili Coşkun, GÖNÜL-DER’in düzenlediği Mısır’daki Müslüman katliamına karşı yapılan basın açıklamasına katıldı, Yalova İHH Şubesinin iftarında vatandaşlarla bir araya geldi.

     Yalova’nın her yerinde vatandaşlarla buluşmaya devam eden Milletvekili Temel Coşkun, Ramazan ayın çalışmalarına “Durmak Yok, Koşmaya devam” dedi.

Adliye’ye, Cumhuriyet Başsavcısına ziyaret

       AK Parti Yalova Milletvekili Temel Coşkun, Yalova Adliyesini ziyaret etti.

      Beraberinde Yalova AK Parti İl Başkanı Mustafa Pehlivan ve il yönetim kurulu üyeleri, önceki dönem il başkanı ve avukat Mazhar Aydın, Merkez ilçe başkanı Ömer Aslan ve ilçe yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Adliye çalışanlarının Ramazan ayını tebrik eden Yalova Milletvekili Temel Coşkun, Cumhuriyet Başsavcısı Osman Kaçkar’a ziyaret ziyareti gerçekleştirdi.

       Adliyedeki tüm odaları ziyaret eden, görev başındaki memur, savcı ve hakimlere nezaket ziyaretleri gerçekleştirdiler.

   Nezaket ziyaretlerinden ötürü Milletvekiline ve il başkanına teşekkür eden Yalova Adliyesi çalışanları adli tatil ile birlikte iş yoğunluklarının azaldığını ifade ettiler.

Yalova Hastanesi’nde yatan hastalara moral verdiler

    Yalova Devlet Hastanesini ziyaret eden Yalova Milletvekili Temel Coşkun, hastalar, hasta bakıcıları ve hastane çalışanlarını Ramazan ayında ziyaret etmeyi ihmal etmedi. Sık sık hastane ziyaretleri ile yatan hastalara moral veren Milletvekili Coşkun, ziyaretleri vesilesi ile sağlık hizmetlerinin denetimini ve hasta memnuniyetlerini de böylece tespit etmeye devam ediyor.

      Milletvekili Temel Coşkun’a, Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Dr. Ahmet Altıner, Yalova Devlet Hastanesi başhekimi Doç. Dr. Hasan Kayabaşı, hastane yöneticileri ve görevli hemşireler eşlik ettiler.

         Hasta ve hasta yakınları ile yakından ilgilenen, ihtiyaçlarını soran Milletvekili Coşkun, hastane çalışanları ile de sohbet etti, hastanede çalışan görevlilerin Ramazanı’nı tebrik etti.

       Milletvekili Coşkun, ‘En iyi teknolojik donanıma sahip, fiziki şartlar, her geçen gün yenilenen ve iyileşen hastane hizmetlerinden artık vatandaşlar faydalanabiliyor. Sağlık sektöründe Türkiye, birçok Avrupa ve Uzak Doğu ülkelerinden daha iyi şartlarda gelişim sürecini tamamladı’ dedi.

      Milletvekili Coşkun, Çocuk ve kadın hastalıkları bölümündeki palyaço hizmeti veren servisi gezdi. Yoğun bakım ünitesinde ve doğumhanede bekleyen hasta yakınlarını da ziyaret etti, geçmiş olsun dileklerini iletti.

Coşkun, Termal ilçe teşkilatı ve İHH Yalova şubesi iftarlarına katıldı

       AK Parti Termal ilçe teşkilatının Termal Otel’de düzenlediği iftar yemeğinde ilçe yöneticileri ile bir araya gelen Yalova Milletvekili Temel Coşkun, Gökçedere Mahallesinde esnaf ziyaretleri yaptı. Yeni Mahalle köy ziyareti gerçekleştirdi. Termal ilçesi ziyaretini de tamamlayan Milletvekili Coşkun, böylece bütün ilçe teşkilatları ile iftar yapmış oldu.

      Teşkilat programları yanı sıra kurum ve kuruluşların da iftar davetlerine katılan Yalova Milletvekili Temel Coşkun, geçtiğimiz hafta sonunda İHH’nın düzenlemiş olduğu iftar yemeğinde İHH Yalova gönüllüleri ve Yalova halkı ile bir araya geldi. Yalova Valiliği karşısındaki kurulan iftar çadırı ve Osmanlı Parkında çevresinde masa ve sandalyelerin beraberinde sedirlerle yer sofraları kurularak gerçekleştirilen iftar yemeğinde vatandaşlarla bir araya geldi, Ramazanlarını kutladı. İHH’nın yemek tırının yanaşarak dağıtım gerçekleştirdiği iftara çok sayıda vatandaş katıldı.

      GÖNÜL-DER’in düzenlediği Mısır’daki Müslüman katliamına yönelik basın açıklamasına katılan AK Parti Yalova Milletvekili Temel Coşkun, toplanan kalabalıkla birlikte zulüm gören Müslümanlar için kalabalıkla birlikte dua etti.

    Kişisel facebook sayfasında düşüncelerini ifade eden ve bir kınama mesajı yazan Milletvekili Coşkun, “Merkez Camii önünde Mısırlı Müslümanların Katliamına karşı GÖNÜL-DER’in düzenlediği basın açıklamasında vatandaşlarımızla birlikteydik. Bu vesile ile milli iradeye karşı yapılan darbeleri ve bütün antidemokratik müdahaleleri esefle kınadığımı belirtmek istiyorum. Dünyanın her neresinde olursa olsun Müslümanlara, günahsız ve masum insanlara zulmedenlere Mevla’m fırsat vermesin. Allah Teâlâ bu mübarek ayda Müslüman kardeşlerimizin yanında olsun, dualarımızın ve ibadetlerimizin hürmetine yar ve yardımcıları olsun” dedi.

     İl yönetim kurulu üyesi Mehmet Kuyumcu’nun oğullarının sünnet törenine de katılan Yalova Milletvekili Temel Coşkun, iş ve siyaset dünyasından birçok katılımcı ile birlikte iftar yaptı.

    Sünnet düğününe 20. Dönem Rize Milletvekilliğine ve öncesinde Rize Belediye Başkanlığına seçilen Şevki Yılmaz da katıldı. Kuyumcu ailesini ve sünnet olan çocukları tebrik eden Milletvekili Coşkun, hafta sonunda dur durak bilmeden çalışmalarına devam etti.