AK Parti Yalova İl Başkanı Yusuf Ziya Öztabak, vatandaşların yıllarca başında olduğu kurumu batıranlara ülkeyi teslim etmeyeceğini söyleyerek, “Bizim milletimiz geçmişi de bu günü de geleceği de çok iyi görüp analiz edebiliyor. Bugün kimseye el avuç açmak zorunda olmayan bir Türkiye var” dedi.

  Eczane ve market talebi

  Paşakent Mahallesi’nde 2 bin konutun bulunduğunu ve yarıya yakınının dolu olduğunu ifade eden mahalle sakinleri, “Öncelikli ihtiyacımız eczane ve market. Merkeze uzak bir yerleşim yerindeyiz. Eczanemiz, büyük bir marketimiz yok. İlaç ve alışveriş ihtiyacımız için kilometrelerce yol almalıyız. Bu konularda sizden destek istiyoruz” dediler.

  Eczane ve market konusunun özel sektöre ait bir durum olduğunu söyleyen AK Parti Yalova Milletvekili adayları Fikri Demirel, “Bu iki konu da elbette bir yerleşim için çok önemli bir durum. Eczane ve market sıkıntınızın çözümü yönünde biz ancak girişimde bulunabiliriz. Eczacılar Odası ile görüşerek talebinizi ileteceğiz. Ayrıca öncelikli olarak yerel marketlerle konuyu görüşeceğiz. Biz sizlere hizmet için çalışıyoruz, çalışacağız” dedi.

“Sözü dinlenen bir Türkiye” 

  Vatandaşlarla sohbet eden İl Başkanı Öztabak, Türkiye'nin her geçen gün daha da güçlenip büyüdüğünü vurgulayarak, “Bugün Allah şükür sözü dinlenen bir ülkeyiz. Eskiden 50-55 kişilik sınıflarda çok zor şartlarda öğrenim gören öğrencilerimiz bugün 20-30 kişilik sınıflarda; bilgisayarlı, akıllı tahtalı, tabletli olarak ders görüyorlar. Hastanelerimizde artık muayene, ilaç kuyrukları tarih oldu.  Çocuklarımızın her türlü aşısını devletimiz ücretsiz yapıyor. Artık basit bir tansiyon aleti için aylarca SSK'nın kapısını aşındırmak zorunda değiliz. Bizim milletimiz geçmişi de bu günü de geleceği de çok iyi görüp analiz edebiliyor. Vatandaşımız, yıllarca başında olduğu kurumu batıranlara ülkeyi teslim etmez. Ülkemizdeki istikrarın devam etmesinden yana olalım. Havaalanlarının, hızlı trenlerin, otoyolların, Marmarayların, tersanelerin, boğaz köprülerinin, tanklarımızın, uçaklarımızın kendi imkanlarımızla yapıldığı, kimseye el avuç açmak zorunda olmayan bir Türkiye'nin devam için 7 Haziran'da milletimize çok önemli bir görev daha düşüyor. Halkımızın istikrardan yana olacağını, boş hayaller peşinde olanlara prim vermeyeceğine inanıyoruz" diye konuştu.