İstanbul Taç spor Kulübünde düzenlenen 8-9-10 yaş hafta sonu turnuvasına katılan sporcularımızdan Nehir Kılınç tüm rakiplerini ezici bir skorla yenerek, oynadığı final maçında Worl Point kulübünden İrem Naz Ezim’i 4/0- 4/0 yenerek, gurubunda 1.nci olmayı başardı.

 Yalova Tenis Kulübü Başkanı Nurullah Başol açıklamasında, ‘’Kulübümüzde yetişen ve çok kısa bir süre sonra kulübümüz saflarına katılacak olan ferdi sporcumuz Sude Yılmaz oynadığı tüm maçları alarak final oynamaya hak kazanmış ve oynadığı final maçında Gebze tenis Kulübünden Selin Ocak’ı 4/1 – 4/1 yenerek gurubunda 1nci olmayı başarmıştır. Bursa büyükşehir Belediye spor kulübünde düzenlenen 14 yaş hafta sonu turnuvasına 10 yaş gurubu sporcumuz Sevinç Saybokatılmış ve yaptığı maçlarında tüm rakiplerini yenerek final oynama hakkını elde etmiştir. 3 saatten fazla süren final maçında ilk seti GD tenis Akademi sporcusu Defne Çırpanlı karşısında 7/5 almayı başarmış ancak başlayan rüzgarın etkisiyle ikinci seti 5/7 kaybederek maç 3.ncü sete uzamıştır. Yapılan zorlu mücadele sonucu maçı 5/7 vererek gurubunda 2. olmayı başarmıştır.12 yaş hafta sonu turnuvasının düzenlendiği İzmit Tenis Kulübüne katılan Tuna Ayaz oynadığı maçlarda averajla 2.nci olmuş ve yaptığı final maçında 3.ncü olmayı başarmıştır. Turnuvalara katılan tüm sporcularımızı ilimizi en iyi bir şekilde temsil etmişler be başarılarına bir yenisini daha katmışlardır. Yaptıkları maçlarda verdikleri mücadeleden ve ilimizi en güzel şekliyle temsil ettiklerinden dolayı kendilerini gönülden kutluyorum. Yalova Tenis Kulübü olarak 7 sporcuyla katıldığımız bu turnuvada iki birincilik bir ikincilik ve bir üçüncülük başarısı ile dönülmüştür. Tüm ekibimizle inanıyoruz ki 2014 yılı içinde elde edilen birçok birincilik ve ikincilik başarılarımız bu yıl da devam edecektir. Önemli olanın elde edilen bu grup birinciliklerinin milli takım seviyesine taşıyabilmektir. Ancak her şeye rağmen yeni kurulmuş ve alt yapı tesislerini daha tam olarak tamamlayamamış bir kulüp olarak elde edilen bu başarılar bize gurur vermektedir. Bu güne kadar kulübümüzle ilgili yapılan tüm basın bildirileri objektif habercilik ilkeleri içinde yapılmaya özen gösterilmektedir. Kurumsallığın ve disiplinli çalışma düzeninin sürdürülebilir başarının olmazsa olmazlarından olduğunu düşünmekteyiz.

  2015 yılı içinde katılacağımız turnuvalarda aynı başarıyı elde edeceğimizden hiç kuşkumuz yoktur. Alt yapı tesislerimizin tamamlanmasında kurulduğumuz günden bu güne kadar her zaman desteklerini gördüğümüz eski ve yeni Yalova Belediye Başkanlarımıza ve Belediye çalışanlarına, yardımlarını gördüğümüz tüm özel ve tüzel kişilere Teşekkür ediyorum. Sporcularımızı ve bu sporcularımızı yetiştiren Hüseyin Tunç ve Selami Yıldız hocalarıma elde ettikleri bu başarılarından dolayı kutluyorum. Ayrıca sporcularımızın yetişmesi için gerekli tüm desteği veren sporcularımızın ailelerine ve yönetim kurulumuza teşekkür ediyorum’’.