Ziyaret sırasında Yalova Belediye Başkanı Yakup B. Koçal’a bilgiler veren AK Parti Yalova Kadın Kolları Başkanı Melek Dedecan, “Genel merkezimiz tarafından hazırlanan proje kapsamında Osmaniye’den gelen kardeşlerimizle iftar sofrasında buluşacağız. Projenin içerisinde yer aldığımız için çok mutluyuz. Şimdiye kadar çok güzel vakit geçirdik. Misafirlerimizin de Yalova’dan memnun ayrılacağını arzuluyoruz” dedi.

        Yalova’da kendilerini cennette gibi hissettiklerini söyleyen, AK Parti Osmaniye Kadın Kolları Başkanı Zekiye Yılmazer; “Göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı çok teşekkür ederiz. Yalova’dan güzel duygularla ayrılacağız. Özellikle Termal’e hayran kaldık. Yalova’yı o kadar çok sevdik ki buruk ayrılacağız. İnşallah bizde sizi Osmaniye’de ağırlamak istiyoruz” dedi.

       Türkiye’de 7-8 tane şehiri görmediğini ifade eden Yalova Belediye Başkanı Yakup B. Koçal; “Görme fırsatı bulamadığım şehirlerden birisi de Osmaniye. Umarım bir gün imkânımız olur ve sizin misafiriniz oluruz. Müzelerimizi, akşamları sahilimizi gezmenizi tavsiye ediyorum. Sizi kentimizde ağırlamaktan memnun olduk” dedi.

    Ziyaretin anısına Yalova Belediye Başkanı Yakup B. Koçal, Yalova hatırası ürünleri Osmaniye’den gelen misafirlere hediye ederken, AK Parti Osmaniye Kadın Kolları Başkanı Zekiye Demir de Osmaniye’nin yöresel ürünlerini Başkan Koçal’a takdim etti