Altınova Belediyesi ve ARMAGAZ işbirliği ile 7 Eylül’de başlayacak çalışmalar, mahallede büyük sevinç yarattı. Altınova Belediyesi ve ARMAGAZ işbirliği ile belediyenin mücavir alanında bulunan Çavuşçiftliği Mahallesi’nde doğalgaz hattı döşeme çalışmalarına 7 Eylül 2015 Pazartesi başlanacak.

Yerinde inceleme

  Çavuşçiftliği’ndeki doğalgaz hattı çalışmaları öncesi Altınova Belediye Başkan Vekili Ali Sarıhan, Altınova Belediyesi Fen İşleri Müdürü M. Burak Özgöl, Altınova Belediyesi İnşaat Mühendisi Kubilay Karaca ve ARMAGAZ yetkilileri mahallede incelemelerde bulundular.

Doğalgaz seferberliği

  Altınova Belediye Başkan Vekili Ali Sarıhan doğalgaz çalışmaları hakkında bilgi vererek, “Altınova 3 Evler Mevkii, Çınarkoru Mevkii, Hersek’te ve ilçe içerisinde 5-6 küçük noktada doğalgaz çalışmaları tamamlandı. Mimar Sinan Caddesi’ndeki doğalgaz çalışmaları bitirildi. Böylelikle caddede doğalgazı bulunmayan yer yer kalmadı. 3 Evler Mevkii’nde çalışmalar bitmek üzere. Çınarkoru’da çalışmalara başlandı ve süratle devam ediliyor. Gebe Çınar Mevki arkasındaki 55. Sokak’ta doğalgaz çalışmaları tamamlandı. 55. Sokak’ta kanalizasyon yapıldıktan sonra yol çalışmasına başlanacak. Tüm yerlerdeki altyapı çalışmaları tamamlandıktan sonra asfalt ve parke çalışmalarına başlayacağız” diye konuştu.

Armagaz’a teşekkür

  İlçede gerçekleştirilen doğalgaz çalışmalarıyla Altınova’nın 2015 kışına daha yaşanabilir bir çevre ve ekonomik kazanımla gireceğini ifade eden Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, “Yoğun programlarına rağmen eksik kalan yerlerimizde doğalgaz hattı çalışmalarına başlayan ARMAGAZ’a ilçe halkım adına teşekkür ediyoruz” diye konuştu.