Yalova Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, geçtiğimiz günlerde Paşakent Mahallesi’nde yaşanan şiddetli lodos sırasında zarar gören konteynırları metal konteynırlarla değiştirdi.

Salman; “Daha Temiz Bir Yalova İçin Çevre temizliğine Önem Veriyoruz.”

Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman lodos sonrası yaptığı incelemelerde zarar tespit çalışmasını başlatmış, gerekli işlemlerin en kısa sürede yapılması talimatını vermişti. Başkan Salman; “Yalova Belediyesi olarak görev süremiz boyunca kentimizin temizliği konusunda hizmetler vermeye devam edeceğiz. Yerel yönetim olarak temizlik işleri bünyemizdeki sorunlara çözümler üretiyoruz. Yapılan tüm çalışmalar, kentimizin daha iyi temizlenmesi adına yerine getirilen hizmetlerdir.

Yalova Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerince Paşakent Mahallesi’nde bulunan ve lodos sırasında zarar görerek kullanılmaz hale gelen konteynırları  yeni ve metal konteynırlar ile değiştirdik.” dedi.

Mevcut konteynırlar dezenfekte edildi

Fırtınada kırılan konteynırların yanı sıra mahalleye yeni konteynırlar da yerleştirildi. Çöplerin daha düzenli ve sağlıklı bir şekilde toplanmasına katkı sağlayarak, çevre kirliliğinin önüne geçmek amacıyla toplam 70 adet konteyner yerleştirilmesinin ardından mevcut konteynırlar özel yıkama aracıyla dezenfekte edildi. Paşakent Mahallesi’nde Yalova Belediyesi tarafından yapılan temizlik çalışmalarında ara sokaklar ve ana caddeler de yıkandı.