Yemekli toplantıya, Yalova AK Parti İl Başkanı Mustafa Pehlivan, Yalova Belediye Başkanı Yakup Koçal, Çiftlikköy AK Parti Belediye Başkan Adayı Ali Murat Silpagar, Taşköprü Belediye Başkanı Şaban Ertan, Çiftlikköy AK Parti İlçe Başkanı Hakan Varış, Çiftlikköy AK Parti SKM Başkanı Hüseyin Yıldırım, Çiftlikköy AK Parti Kadın Kolları Başkanı Ayşe Ertuna, Çiftlikköy AK Parti eski Belediye Başkan aday adayları, belediye meclis ve il genel meclis aday adayları tam kadro katılım sağladı.

‘Teşkilatımızın birlik, beraberlik ruhu bu salonda birleşti’

Açılış konuşmasını yapan Çiftlikköy AK Parti İlçe Başkanı Hakan Varış,‘Teşkilatımızın birlik, beraberlik ruhu bu salonda birleşti. İnşallah bu bütünleşme 30 Mart’a kadar devam eder ve umut ettiğimiz başarıya Çiftlikköy’de ulaşırız’ dedi.

‘Ferhat ile Şirin, Leyla ile Mecnun gibi dağları deler, sevgiliye kavuşacağız’

        Daima hizmet ve millet yolunda teşkilatla beraber çalışacağını ifade eden Çiftlikköy AK Parti Belediye Başkan Adayı Ali Murat Silpagar, ‘Çünkü biz büyük bir ailenin ferdiyiz. Ferhat ile Şirin, Leyla ile Mecnun gibi dağları deler, sevgiliye kavuşacağız. 14 Şubat Sevgililer gününü de kutluyorum’ dedi.

   ‘30 Mart’ta giden yolda beraber yürüyeceğiz’

 Yalova’nın gelecek fotoğrafını oluşturmak için, çalışmaların ve projelerin beraberce yürütülmesi gerektiğine dikkat çeken Yalova Belediye Başkanı Yakup Koçal, ‘Çiftlikköy ve Yalova sadece birbirinin ili ilçesi değil. İç içe geçmiş fonksiyonları itibariyle de bütünleşmiş bir yer. Çiftlikköy’de ikamet eden birçok vatandaşımız Yalova’da çalışıyor. Yalova ve Çiftlikköy o kadar iç içe geçmiş ki, sanki Yalova bir belde, Çiftlikköy’de onun bir mahallesi gibi. Büyük Yalova’nın gelecek fotoğrafını oluşturmak için, çalışmaları ve projeleri beraberce düşünüp karar vermeliyiz. Yalova ve Çiftlikköy bir takım ihtiyaçlarını paralel bir şekilde karşılıyor. Armutlu-Yalova, Altınova- Yalova’yı böyle düşünemeyiz tabi ki. Birçok sosyal ve kamusal faaliyetler, Yalova’da ve Çiftlikköy’de de olsa fark etmiyor. 30 Mart’ta giden yolda beraber yürüyeceğiz. Buradaki bayan kitlesini görünce Ali Murat Silpagar bu işe hızlı başladığını düşünüyorum. Hayırlı olsun diyorum’ dedi.

‘Çiftlikköy’ün yönünü denize çevirmek gerekiyor’

       Çiftlikköy’ün deniz kenti olduğunu fakat denize küsmüş, dağlara baktığını belirten Yalova AK Parti İl Başkanı Mustafa Pehlivan, ‘Bizler millete efendi olmaya değil, millete hizmetkar olmaya talibiz. Ben bu uğurda yola çıkan hizmetkarlığa talip olan aday adayı olan bütün kardeşlerimi alınlarından öpüyorum. Hizmetkarlığa talip olmak herkesin harcı değildir. Eğitimli, donanımlı ve vizyon sahibi Çiftlikköy adayımız Silpagar, Çiftlikköy’ün çocuğu. Çiftlikköy’de neyin ne olduğunu çok iyi biliyor. Çiftlikköy şuanda köy… Çiftlikköy’ü köy olmaktan çıkartmak gerekiyor. Çiftlikköy’de bir şehir meydanı yok. Yalova’nın en büyük ilçesi.  Çiftlikköy deniz kenti, ama denize küsmüş, dağlara bakıyor. Çiftlikköy’ün yönünü denize çevirmek gerekiyor. Seçim Çiftlikköy’de AK Parti'nindir’ Dedi.

Haber Foto: Gamze Yüksel