Elektrik Mühendisleri Odası Bursa Şubesinin organizasyonu ile Yalova temsilciliğinde düzenlenen aylık bilgilendirme toplantılarına bu ay davet edilen Umut Mühendislik Firma Yetkilisi Çevre Mühendisi ve A Sınıfı İş Güvenliği Uzmanı Uğur Daban, oda temsilciliği üyesi bulunan ve Yalova'da faaliyet gösteren proje ve yapı denetim firmalarında bulunan Elektrik Mühendislerine İş Sağlığı ve Güvenliğinde Elektriksel Güvenlik Uygulamaları konulu söyleşi yaptı.

  İki saat süren söyleşide kanun irdelenerek mevzuatta bulunan yönleri ile elektrik güvenliği ele alındı. Umut Mühendislik OSGB koordinatörü Uğur Soncul ve Elektronik ve Haberleşme Mühendisi Coşkun Uzun'un da katıldığı toplantıda Yalova'da elektriksel güvenlik riskleri, proje ve denetim uygulamalarında İSG konuları değerlendirildi.

"Kısa dönem kârlılığı değil, uzun dönem varlığıdır"

  Katılımcıların tekrarını talep etmiş oldukları toplantıya katılmaktan memnun olduğunu belirten Firma Yetkilisi Uğur Daban, firmalarının hedefi olan "Kısa dönem kârlılığı değil, uzun dönem varlığıdır" sloganı ile zor ama ayakları yere basan hizmetler üretmeye devam edeceklerini belirtti.