Öncelikle Barış Pınarı Harekatına katılan tüm silahlı kuvvetlerimize başarılar diliyorum. Terörün kökünün kazınmasında gelinen noktada tüm kalbimle, dualarımla sizlerin yanınızdayız. Zor ve mali olarak da oldukça külfetli harekatlar ile huzur ve güvenlik içinde ülkemize yönelen tehditler bertaraf ediliyor. Aslında karşımızda yedi düvel var bu yedi düvelin maşaları bir bir kırılıyor. Diyarbakırdaki annelerin sesleri ile terörle mücadelenin boyutu değişti. Son gelinen noktada Mehmetçiğimiz gerek yurt dışında gerek yurt içinde inlerine giriyor

Suriye konusunda oradaki mazlum halkın sonuna kadar yanındayız. Üzerlerine varil bombaları atılıp vücutları paramparça olurken insan olarak nasıl yanlarında olmayacaktık? Elbette ekonomik boyutu ve özellikle küçük bir azınlık olup asayiş yönüyle huzursuzluk çıkaranların da verdikleri sıkıntı belli. Milletimiz tarih boyunca mazlumun yanında olarak adaletin ve hoşgörünün adresi oldu. Şimdi de tüm zorlukları göğüsleyerek dünyaya adaletin ve barışın savunuculuğunu yapıyoruz. Mazlumlar her seferinde bize dönerek destek bekliyorlar. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğanın Birleşmiş Milletler Genel Kurulunda yaptığı konuşma tarihe geçti.Her cümlesine, her kelimesine sonuna kadar katılıyorum. Takip ettiğim kadarıyla da tüm dünyadan olumlu yaklaşım gördü. Kolay değil, zalimin yüzüne sen zalimsin diyebilmek. Dünden beri ABD kaynaklı söylemler bizi ekonomik olarak tehditvari yaklaşımları açıkça sergilemekten geri kalmadılar. Çünkü can damarından terörü vuracağımız Barış Pınarı Harekatı ile bölgede dengeler lehimize oldukça değişecek. Teröre kol kanat gerenler ister istemez bölgedeki etkinliği azalacak. Şimdiden örgüt çaresizce panik içerisine girdi. Mehmetçik girdiği yere adaleti, barışı ve insanlığı götürür. Kanlı ellerin korkulu rüyası kahraman ordumuzun yanındayız. Ordu Milletkavramı Türk milleti ile bütünleşmiştir. Tarihten gelen misyonumuz ile inşallah bu sefer de başarı ile sonuçlanacaktır.

Kitle iletişim araçları ile özellikle sosyal medya yoluyla başarıyı gölgelemek isteyenler bu süreçte provakatif her türlü girişimde bulunacaklardır. Yalancı hesaplar yoluyla süreci baltalamak isteyenlere pabuç bırakmayacağız. Haber alma araçlarında asıl kaynağından teyit alınmadan bir paylaşım hakkında fikir yürütmek ve bu paylaşımı paylaşmak kadar yanlış bir şey yoktur. Hani eskilerin deyimi ile Bir deli kuyuya taş atar, kırk akıllı çıkartamaz..

Döviz kuru üzerinden ekonomimize yine saldıracaklardır.H ani soğan, patates vardı ya. Aynı oyunu sergileyeceklerdi...Ama yutmadık, yutturamazlar. Suni gündemler oluşturarak içeride huzur ve güveni gölgelemek isteyeceklerdir, ama bu millet size pabuç bırakmadı, bırakmayacak da..

Başka bir yazımda buluşana kadar kalın sağlıcakla..