HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ
Altınova Belediyesi’nin AK Parti’li Meclis Üyeleri Kazım Kılıç,Turhan Palaşoğlu ve Resul Baltacı da Yalova Belediye Başkanı Yakup B. Koçal’ı ziyaret ederek AK Parti’ye geçişinin hayırlı olmasını dilediler. Başkan Koçal, ziyaretten memnuniyet duyduğunu belirterek, hizmete devam edeceğini dile getirdi.
Şoförler ve Otomobilciler Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Çetin ve yönetim kurulu üyeleri Başkan Yakup Koçal’ı ziyaret ettiler. Çetin ve yöneticiler çalışmalar hakkında bilgi verdiler.
ACARSPOR, SPOR YATIRIMLARINDAN DOLAYI UMUTLU
Acarspor Başkanı Mehmet Ali Uzman ve yönetim kurulu üyeleri, Yalova Belediye Başkanı Yakup B. Koçal’ı ziyaret ederek spora yaptığı katkılardan dolayı teşekkür etti. Sarı-lacivertli kulübün temsilcileri ayrıca, Başkan Koçal’ın AK Parti kararının hayırlara vesile olmasını temenni ettiler. Yalova Belediye Başkanı Yakup B. Koçal’ın tüm spor kulüplerine yardımcı olduğunu belirten Uzman,  “Eminim ki, artık spor alanında da hizmetler artacaktır. Yalova amatör kulüpleri olarak şehrimizi en iyi şekilde temsil etmeye çalışacağız. 180 gencimiz altyapı çalışmalarımız devam ediyor. Hedefimiz Yalovalı gençlere örnek olmak, onlara doğruyu ve başarıyı göstermek” diye konuştu.
“YALOVA BÜYÜK BİR DÖNÜŞÜMDEN GEÇİYOR”
Marmara Bölgesi’ndeki ve ülke genelindeki gelişmeler nedeniyle Yalova’nın büyük bir dönüşümden geçtiğini ifade eden Yalova Belediye Başkanı Yakup B. Koçal, Yalova’nın bu süreçte kazançlı çıkması için hükümet gücünü en verimli şekilde alması gerektiğini söyledi. Başkan Koçal, bu süreçte Yalova’nın kazançlı çıkmasını arzuladığını belirtti.
KIZILAY’DAN KONGRE SONRASI ZİYARET
Geçtiğimiz günlerde yapılan kongrede güven tazeleyen Kızılay Derneği Yalova Şubesi Başkanı Osman Aykut Temuçin ve yönetim kurulu üyeleri, Yalova Belediye Başkanı Yakup B. Koçal’ı ziyaret etti. Aynı heyecanla çalışmalara devam edeceklerini ifade eden Temuçin, Başkan Koçal’a yönetim kurulu üyelerini tanıttı. Kamu yararına önemli bir iş üstlenen Kızılay Derneği Yalova Şubesi yöneticilerini tebrik eden Başkan Koçal, görevlerinde başarılar diledi.
İMAM HATİPLİLERDEN ZİYARET
İmam Hatip Lisesi Müdürü Ahmet Aydın, İmam Hatip Lisesi Okul Aile Birliği Başkanı Osman Kasım, İmam Hatip Lisesi Mezunları Derneği Başkanı Hüsnü Yıldırım, İlim Yayma Cemiyeti Temsilcisi Kemal Yönder ve yöneticiler, Yalova Belediye Başkanı Yakup B. Koçal’a nezaket ziyaretinde bulundular.
Okul ve dernek çalışmalarıyla ilgili Başkan Koçal’a bilgiler veren temsilciler, AK Parti’ye geçen Yalova Belediye Başkanı Yakup B. Koçal’a başarılar dilediler.