YTSO hizmet binasının yapımında, emeği geçenlere tebrikler

Bundan 15 gün önce, Yalova Ticaret ve Sanayi Odası yeni hizmet binası, Yalova’da yayın yapan yerel ve ulusal basın mensuplarına tanıtılmıştı.

Yalova Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Tahsin Bacan ve Yönetim Kurulu Üyelerinin birlikte, kat kat gezdirip bilgilendirmede bulundukları hizmet binası, tam anlamıyla mükemmel bir eser olarak inşa edilmiş.

Yalova’nın iş insanı için çok büyük ihtiyaç olan Yalova Ticaret ve Sanayi Odası yeni hizmet binasının, kente yakışır bir şekilde yapılmasında emeği geçenleri kutluyorum.

Hisarcıklıoğlu açılışa katıldı

Yalova Ticaret ve Sanayi Odası yeni hizmet binasının açılışı, hafta başı (16.10. 2021 Cumartesi) günü yapıldı. 

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu, TOBB Yönetim Kurulu Üyeleri, Yalova Protokolü, iş insanları, STK temsilcileri, yerel ve ulusal yayınların muhabir ve yazarlarının katılımı ile coşku içinde gerçekleşti.

Yalova Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Tahsin Becan, Meclis Başkanı Muğlim Bağatar’ın ev sahipliğinde gerçekleştirilen açılışın ardından, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu ile davetlilere, hizmet binası gezdirildi.

Yalova’ya ve iş insanlarına yakışan bir hizmet binası inşa edilmesinden dolayı Başkan Tahsin Becan ve Muğlim Bağatar’ı tebrik eden Hisarcıklıoğlu’nun, Yalova Ticaret ve Sanayi Odasının hizmet kalitesinden de övgü ile söz etmesi, bu kentin bir bireyi olarak beni de oldukça mutlu etti.

Yalova Ticaret ve Sanayi Odası yeni hizmet binasına katkıları olan kurum ve kuruluşlar plaketlerle ödüllendirilerek, yaptıkları destekler bu anlamlı günde taçlandırıldı.

Gerek hizmet binasının yapımında gerek böylesi tarihi bir güne tanıklık için gelen davette emeği geçenleri kutluyorum.

TEMAD Yönetimine tebrikler

TEMAD 37. Kuruluş yıldönümü, 18 Ekim 2021 Pazartesi günü, Sporium Tesislerinde kutlandı.

Yalova Protokolünden önemli isimlerin renklendirdiği gece, adına yakışır güzellikte geçti. TEMAD Yalova Şube Başka Erdoğan Yıldız ve yönetim kurulu üyelerinin, davetlileri kapıda karşılamalarıyla başlayan bu anlamlı gece, Başkan Yıldız’ın günün anlam ve önemini belirten konuşmasıyla sürdü. 

Başkan Erdoğan Yıldız yaptığı konuşmasının ardından, Sporium Tesislerini dolduran protokol, misafir ve TEMAD üyeleri tarafından alkış yağmuruna tutuldu.

Yapılan yemek ikramlarının ardından, TEMAD üyeleri, pandemiden kaynaklı iki yıllık aranın ardından, canlı müzik işliğinde doyasıya eğelendi.

Çok büyük emekler harcanarak hazırlanan bu organizasyonu mükemmel bir şekilde yapan tüm TEMAD yöneticilerini tebrik ederim.