BERDA Organizasyon Tic. ve Ltd. Şti. Yönetim Kurulu Başkanı olarak, TV YALOVA bünyesinde 2018 yılında, ‘’Ayhan Polat ile 1’e 1 Kent Buluşmaları’ programı ile başladığım görüntülü programların ardından, Youtube üzerinden ve diğer sosyal medya hesaplarımız üzerinden paylaşımlarda bulunduğumuz görüntülü habercilik ve programcılığını, Yalova’da ilk olarak gerçekleştirmeyi başardık.

Çok kısıtlı imkanlar ile bu sektörde başarı sağlamanın, 25 yıllık gazetecilik deneyimine sahip olmamdan kaynaklandığını açıkça ifade edebilirim.

2018 yılından bu yana yüzlerce görüntülü haber, 20’nin üstünde ‘’Ayhan Polat ile 1’e 1 Kent Buluşmaları’ programı ve en son Ramazan Ayı boyunca 30 gün boyunca her gece farklı konuklarıyla canlı olarak; Facebook, Youtube ve Instagram gibi sosyal medya hesaplarından canlı yayınlarla izleyicilerin karşısına çıktık.

Başta Yalova halkı olmak üzere, gerek yurt içi, gerek yurt dışından birçok kişi, Ramazan Ayı boyunca ‘Mesut Ay ile Ramazan Sohbetleri’ programını büyük bir dikkat ve keyif ile izlediler.

Bundan sonraki hedefimiz, her gün canlı bir program ve her günün akşamında yine canlı haber bülteni ile Yalova, tüm Türkiye ve yurt dışında ki izleyicilerimizin karşısında olmak.

Yalova’nın seçilmiş, atanmış, meslek odaları, STK’ları, dernekleri, iş dünyası ve kent insanının Yalova’da hep ilkleri geçekleştirmeyi başaran ben denize, 25 yılda olduğu gibi yine; ilan, reklam, aboneliklerle, Yalova’nın yıllardır istediği yerel bazda görüntülü habercilik yapacak olan TV YALOVA WEB Televizyonuna sahip çıkacağına adım gibi eminim.

Hizmet bizden, takdir ve destek siz değerli okuyucu ve izleyicilerimizden diyor, TV YALOVA’nın bu meşakkatli yolculuğunda bizleri yalnız bırakmamanızı arzuluyor, ‘BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM’ diyoruz…