Hafta sonu Cumhuriyet Halk Partisi önceki dönem Yalova Milletvekili, Parti Grup Başkanı ve CHP’nin 24 Haziran 2018 Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce’nin basın toplantısına katıldım.

İnce basın toplantısında, 15 yaşında oturdukları evlerinin bahçe duvarına ‘Cumhuriyet Halk Partisi’ yazdığı günden bu yana; bayrak asarak, broşürler dağıtarak, parti de büyüklere çay servisi yaparak, gençlik kolları, il başkanlığı görevlerinde bulunarak, tabandan gelerek bu partinin gerçek sevdalılarından biri olduğunu, düzenlediği basın toplantısında anlatarak sözlerine başladı.

Milyonlarca insan ekran başında Sn. İnce’ye kurulan bu kumpasın, parti içinde muhalefet olanlar tarafından yapıldığını da öğrenmiş oldu.

2000’li yıllarda, Cumhuriyet Halk Partisi baraj altında iken Yalova İl Başkanı olan Sn. İnce, dönemin ANAP’lı Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Yaşar Okuyan için, Yalova Devlet Hastanesi önünde ki üst geçit girişine, ‘YAŞAROVA’ tabelası asarak en ağır eleştiriyi yapmaktan çekinmediğini gördük. Bu yaptığı eleştirisinden dolayı, çok ciddi bir para cezasını Tam Dershanesi işletmecisi olarak ödediğini de biliyoruz.

Sn. İnce’nin başta Yalova olmak üzere, İstanbul, Ankara, Antalya Büyük Şehir Belediyelerinin kazanılmasında, Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde CHP oylarını %25.5’lerden %31’lere taşımasına rağmen, kendisine iftiralar atılması, önünün kesilmesine yönelik entrikalar planlanmasına ben ve tüm Türkiye ‘VE FA SIZ LIK TIR’ diyoruz.

2014 yılında yapılan Mahalli Seçimlerinde, CHP adayları arasında daha donanımlı Mehmet Güral gibi bir isim varken; kesme, biçme, yüzme sanatı kasaplığı icra edebilen, hiçbir zaman bu mesleğini gündeme getirmeyen, ama kısa bir dönem çok ortaklı Yalova Gazetesi’nde bir dönem imtiyaz sahipliği yaptığından dolayı, her platformda kendisini gazeteci olarak tanıtan Vefa Salman’ın Yalova Belediye Başkanı olmasını sağlayan kişinin adıdır Sn. İnce…

VEFASIZLIĞI, kendisine emanet ettiği kardeşi Hüseyin İnce’nin Yalova Meydanında dövdürülmesine seyirci kalanda gören İnce, Vefalı olduğunu sandığı kişiler için; cadde, sokak, işyeri, ev ziyaretleri yaparak Yalova’da Cumhuriyet Halk Partisine yıllar sonra Yalova Belediyesini kazandıran isim olmuştur Sn. İnce…

CHP' de 4 dönem Yalova Milletvekilliği, en son 24 Haziran 2018’de Mustafa Kemal Atatürk’ün kurduğu Cumhuriyet Halk Partisi’nden Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Adayı olan, aldığı oyla tarih yazan Muharrem İnce’ye yapılan çirkin saldırıyı kınıyor, bu iftiraları atanları Allah’a havale ederken, siyaset arenasının İFTİRACI ve VEFASIZ’larla dolup taştığını görüyoruz.