ABD: “Doğu Akdeniz’de İsrail, Güney Kıbrıs Rum Kesimi ve Yunanistan ile birlikte hareket edeceğiz.’’

Fransa: ‘’Ermeni kardeşlerimizin yanındayız’’

İran Ermenistan’a silah yardımı yapıyor.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün kurduğu bir partinin genel başkan yardımcısı eski Monşer Ünal Çeviköz bir TV programında “Maalesef gelen haberlerde, Türkiye’den Azerbaycan’a silah yardımı yapıldığı ve söylentilere göre cihatçı grupların da Azerbaycan’a gönderildiği ifade ediliyor.’’

Sarı Alman kurdu Martin Erdmann, “Erdoğan’ın nefesi kesildiğinde Türkiye ile yeniden dost olacağız.’’

Rusya şu anda tarafsız gibi görünse de çıkarları için yarın Ermenistan’ın yanında yer alacaktır.

Türkiye ve Pakistan ‘’Tüm gücümüzle davasında haklı olan Can Azerbaycan’ın yanındayız.’’ Diyor ve alayınıza meydan okuyor.

30 yıldır Ermenistan tarafından işgal edilen Azerbaycan toprakları için hiçbir şey yapmayan batılı kan emiciler, Azerbaycan ordusunun ilerlemesi karşısında Birleşmiş Milletler’i acil toplantıya çağırıyor. Bir de utanmadan ateşkes istiyorlar.

Gerçek adı Hans ve Sebastiyan olan ve aramızda Hasan ve Sebahattin olan Ermeni ve Yahudileri bu gün daha iyi tanıyoruz.

Asıl merak ettiğim yıllarca sokaklarda ‘’hepimiz Ermeni’yiz’’ diye nara atanlar, böyle bir zor durumda neden soydaşlarına yardım etmiyorlar, neden oraya gidip onlarla omuz omuza çarpışmıyorlar.

Ölümü göze alamayanların özgürce yaşama hakları yoktur. Rabbime şükürler olsun ki son 15 yılda Türkiye her alanda güçlenerek mazlum ve masum insanların umudu olmuştur.

Bu gün hepimiz tüm gücümüzle gardaş can Azerbaycan’ın yanında yer almaktayız.

Ayrıca ülkelerinde aç ve susuz yaşayan ve kocalarının ve çocuklarının nafakalarını çıkartmak için Anadolu’nun köylerinde yaşlılara bakan Ermeni anneleri ise masumdur ve hepimizin anneleridir.

Ok yaydan, kılıç kından çıkmıştır. Hedef Kızıl Elma’dır. Bu yolda bedel ödemek boynumuza takacağımız en büyük şeref madalyasıdır.