Korkaklar, acizler, zavallılar, kalleşler 13 vatan evladımızı daha şehit ettiler, soğuk bir Şubat ayının karanlık bir gecesinde.

Kahraman Mehmetçik’le karşı karşıya gelmekten korkan batılı kan emici emperyalistler kurdukları, donattıkları, besledikleri, eğittikleri bu zavallı, kalleş ve korkak sefillerle masum insanların kanını akıtmaya devam etmektedirler.

Dillerinden demokrasi, barış ve insan hakları sözcüklerini düşürmeyen ve bunu eroin gibi insanların damarlarına enjekte ederek son 20 yılda onlarca devleti parçalayan ve milyonlarca masumun kanına giren insanlıktan nasibini almamış batılı devletler, ülkemizi de parçalamak için kirli oyunlarını devreye sokmuşlardır.

Gara’da cennete göç eden son 13 şehidimizin bir tanesinin babası oğlunun cenaze töreninde, ‘’Katiller, sizden korkmuyorum, sizlere asla boyun eğmeyeceğim, iki oğlum daha var, gerekirse onları da bu vatan için seve seve feda edeceğim,’’ diye haykırarak bu korkak sefillere en güzel cevabı veriyordu.

Oyunun perde arkasındaki oyuncularının da açığa çıktığı bu olayda ülkemin ekmeğini yiyen, ülkemde siyaset yapan her sözlerinde Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK’ü dillerinden düşürmeyen terör kuklaları, PKK terör örgütünün adını anmadan terörü kınama gayretleri ise bu cüruhun acizliğini, adiliğini, kasisliğini ve kimliksizliğini ortaya koymuştur.

Her fırsatta ne hikmetse hemen bir araya gelen ancak PKK’ya karşı 500 günlük direnişi görmezden gelen bu vatansız, kimliksiz kalleşleri, en son yine Boğaziçi Üniversitesi olaylarında yan yana gördük. Artık herkesin safı kesin çizgilerle belli olmalıdır. Devlete, vatana ihanet edenler en ağır bir şekilde cezalandırılmalıdır.

Terör örgütlerine açık destek veren ABD ve Fransa gibi ülkeler sonuç alınamayacağı bilinse bile delilleri ile birlikte uluslararası mahkemelere verilmelidir.

NATO’nun ve ABD’nin ülkemizdeki üsleri tartışmaya açılmalıdır. Bir şekilde terör propagandası yapan TV kanallarına ağır cezalar verilmeli, olumlu ve ya olumsuz terörü tartışan ve onu sıradanlaştıran programlara son verilmelidir.

S 400 hava savunma sistemlerinden asla ve asla vazgeçilmemelidir.

F 35 savaş uçaklarına sağlanan malzeme tedariği durdurulmalıdır.

Yeni bir Dünya düzeninin kurulması için Rusya, Çin, İran, Türk Cumhuriyetleri, Pakistan vs. gibi ülkelerle her alanda daha güçlü işbirliği yapılmalıdır.

Fırat Kalkanı harekatı bırakıldığı yerden devam etmelidir.

Mavi Vatan’ da en küçük bir geri adım atılmamalıdır.

Katiler, şunu çok iyi bilin ki, her karış toprağının atalarımızın kanıyla sulanmış bu kutsal vatan topraklarında bize emanet edilen değerleri korumak, yaşatmak ve yüceltmek için her zaman ve her koşulda mücadeleyi kendine kutsal bir görev sayan aziz milletimizin son ferdi canını vermeden, bu vatanı bölemeyeceksiniz.

Bizleri yıldıramayacaksınız.

Ülkemiz üzerindeki emellerinize asla ulaşamayacaksınız.

CENNETE DÜŞEN YİĞİTLER!

Siz rahat uyuyun. Emanetleriniz, emanetimizdir.

Yüce Rabbim mekanınızı cennet eylesin.