AK Parti Altınova İlçe Teşkilatı tarafında ilçe esnafına yönelik Belediye Düğün Salonu’nda düzenlenen kahvaltıya ilgi oldukça fazlaydı. AK Parti Altınova İlçe Başkanı Hasan Zafer, AK Parti Altınova İlçe Başkan adayı Dr. Metin Oral, ilçe teşkilatı yöneticileri, kadın ve gençlik kolları yöneticileri, belediye ve il genel meclis aday adaylarının da katıldığı kahvaltı oldukça samimi bir ortamda gerçekleşti.

Kahvaltıda konuşan AK Parti Altınova Başkanı Hasan Zafer, 10 yılda Altınova’nın kaderinin değiştiğini ifade ederek, “Bu seçimlerde AK belediyecilik anlayışını tüm Altınova’ya getirmeyi hedefliyoruz” dedi.

Halka hizmeti her şeyin üstünde tuttuklarını dile getiren Başkan Dr. Metin Oral, “Altınova için çalışmaya her zaman hazırız. Ne yapmak istediğimizi, nasıl yapacağımızı biliyoruz. İnancımız tam, gücümüz yerinde. Belediyeciliği halka hizmet olarak gören, bu hizmeti en iyi şekilde yapmak adına uğraşan bir siyasi anlayışın içinden geliyoruz. Bizim işimiz, gücümüz hizmet etmektir. Ben herkesin ve her kesimin belediye başkanıyım. Böyle olmaya da devam edeceğim. El ele vererek ilçemizi en iyi noktalara taşıyacağız” diye konuştu.