Kadın Kollarının yaptığı çeşitli projeler arasında bulunan bu proje esnaf tarafından da beğeni kazanıyor. Her hafta değişik bir esnafın konuğu olan Kadın Kolları, esnafı ziyaret ederken, aynı zamanda esnafın düşüncelerini, AK Parti hakkındaki değerlendirmelerini de alıyorlar.
   Projede dönüşümlü olarak esnaf geziliyor. Kadın Kolları 15 günlük periyotlarla eğitim seminerlerine de devam ediyorlar.
 
   Daha önce hac yolculuğuna uğurladıkları önceki Kadın kolları başkanı Ergül Birinci’nin hac dönüşü düzenlediği mevlit programına geniş bir katılımla iştirak eden Kadın Kolları, birlik ve dostluk zincirini pekiştirdi ve Ergül Birinci’nin mutluluğunu paylaştılar.
 
   Çiftlikköy AK Parti Kadın Kolları başkanı Ayşe Ertuna, ‘Muharrem ayının gelmesi nedeniyle her yıl Kadın Kollarının başkanlığında ilçe teşkilatlarının organizasyonu olarak yapılmakta olan 2500 kişilik Aşure Günü için de hazırlıkları devam ediyor. Hafta sonuna kadar aşure yetiştirilecek’ dedi.
 
     Kadın Kollarının yönetim kadrosunu sürekli genişletildiğini belirten Ertuna, ‘Mahallelerde kadın kolları sorumluları oluşturduk ve daha geniş çaplı “aktif çalışanların” oluşturulmaya devam ediyoruz. Bu başarılarda ekip ruhunun önemli rol alıyor’ dedi.