Çelebi, Sahil mahallesinde “esnafla baş başa” projesi gereği esnaf ziyareti yaparak, ilçedeki sorunları, AK Parti icraatlarıyla ilgili ülke siyaseti ve Çiftlikköy AK Parti çalışmaları hakkında halkın izlenimlerini dinledi.

   Çelebi ve bir grup yönetici ile yapılan ziyaretler esnaf tarafından takdirle karşılandı.

      23 Nisan kutlamalarında, Kaymakamlık programına tam kadro katılan teşkilat mensupları, daha sonra Sultaniye Şehit Beçarettin İlkokuluna, oradan da Gazi Abdurrahman İlkokulunun programlarına katıldılar.

     Diğer yandan Yalova AK Parti il başkanlığının organizesiyle başlatılan Siyaset Akademisi derslerine de katıldıklarını söyleyen Çelebi, ‘Çiftlikköy teşkilat kadrolarından toplam 52 kişilik bir grup katıldı. Haftalık iki gün olarak yapılan eğitimin ilçe teşkilatına ayrı bir sinerji verdiği görüldü. Aynı akademinin birinci aşamasına da ilçe teşkilatı geçen yıl da katılmıştı. Tüm halkın katılabileceği, akademi yoğun ilgi görüyor. AK Parti il yönetiminin ayın başarılı ilçesi seçtiği ilçe yönetimi ve kadın kolları, teşkilatta heyecan yarattı’ dedi.

    Çiftlikköy AK Parti Kadın Kolları’nın, haftalık toplantılarında durumunu değerlendiren, Çelebi, bu başarılı çalışmalarından dolayı Çiftlikköy AK Parti Kadın Kolları Başkanı Ayşe Ertuna ve yönetimine teşekkür ederim. Bu heyecanın temelinde inanç, azim ve Sayın Başbakanımız R.Tayyip Erdoğan var’dedi.

      Kadın Kolları, kongre yıldönümünü ve başarılarını kutlamak için, hazırladıkları pastayı keserek kutladı.