Kutlama programımda, Çiftlikköy AK Parti İlçe Başkanı Süleyman Çelebi, Çiftlikköy AK Parti İlçe Başkan Yardımcıları Yakup Ofli, Hüseyin Yıldırım, Fahrettin Eyüboğlu, Ayşe Baltacıoğlu, Zeki Özdemir, Elmas Oral, Veysel Boztaş, Kadın Kolları başkanı Ayşe Ertuna, Gülizar Çelebi, Bengül Ocaklı, Ayşe Yıldırım, Gençlik kolları’ndan Halide Yarar ile beraber çıkarak ilçenin değişik mahallelerinde, Çiftlikköy halkının evleri ziyaret edilerek hal hatır sorularak karanfille halkın kandili kutlandı.

 

    Çiftlikköy halkının, AK Parti ilçe teşkilat mensuplarını konuk ederek kendilerine çay ikram etmesi ve memnuniyetleri dikkatleri çekti.

    AK Parti’nin Türkiye’nin her yerinde halkla iç içe olduğunu söyleyen Çelebi, ‘Halkın sevinçli ve üzüntülü günlerinde yanlarında olabilmek için adeta yarışıyoruz. Çiftlikköy’de Milletvekili Temel Coşkun’un temposunu örnek alarak mesai saati gözetmeden çalışıyoruz. Bu açıdan tüm ekip ve teşkilat arkadaşlarına teşekkür ediyorum. Bu ekiple Çiftlikköy’de başarılmayacak bir şeyin olmadığını gördük. AK Parti’nin şahlanışını bu halk sağlayacak’dedi.

    Çiftlikköy’lülerin kandilini tebrik eden Çelebi, üç ayların manevi ikliminin Çiftlikköy’e huzur, sukunet, getireceğini, halkın birbirleriyle kaynaşmalarına vesile olacağını söyledi.

 

     Kandil gecesini de değişik camilere yayılarak kutlaya partililer, halkın dini, milli bayramları yanında özel günlerini de unutmamaya çalışıyorlar.