Yönetim, Kadın Kolları ve Gençlik Kollarının katılımıyla gerçekleştirilen kampanya büyük ilgi gördü.

    Halktan temin edilen Türk ve Batı klasiklerinden oluşan ve seçilen 6 koli kitap kargo yapılarak Alanlı ilkokuluna gönderildi. Okul yöneticileri tarafından alınan kitaplardan dolayı okul müdürü Yasemin Erkoç teşekkür etti.

    AK Parti Çiftlikköy İlçe Başkanı Süleyman Çelebi, “Bu kampanya anlam açısından önemli. Alanlı ilkokuluna buradan yardım elimizin uzanmasından daha çok önemlisi ülkemizde bir çözüm süreci yaşanmaktadır. Bu konuda Devletimizin Cumhuriyetimizin birlik beraberlik ruhunu pekiştirmek için, akan kanların, verilen şehitlerin sonlandırılması için Çiftlikköy’ün de sembolik de olsa bir katkısının sağlanması için bu kampanyaya destek verdik.

    Dolayısıyla Yalova’dan Mardin’e kardeşlik elinin uzanmasının önemli olduğunu, Türklerle Kürtlerin, Arapların, Lazların, Çerkezler’in kısaca tüm etnik yapıların kardeşçe bu ülke içinde yaşayabileceğini, depremde, afette, eğitimde, sağlıkta her alanda kardeşçe yardımlaşabileceğinin bir sembolüdür.       Ülkemizde AK Parti’nin kardeşliği tesis için, akan kanı sonlandırmak için, Türkiye Cumhuriyetinin gücünü artırmak için Başbakanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan büyük riskler alarak cesurca çözüme adım atmıştır. Bizler de ilçe olarak bu sürece dikkat çekmek ve karınca kadarınca da olsa katkıda bulunmak istedik. Kampanyaya katılan emek veren herkese teşekkür ederim” dedi.