Çiftlikköy’de partilerinin sürekli halkla yan yana olduklarını söyleyen Çelebi, ‘Halkın sorunlarını tespit edip sorunlarıyla ilgileniyoruz. Ancak ev ortamlarında halkla buluşmakta kaçınılmaz. Sorunlarını dışa vurmayan insanların da evlerini ziyaret ediyoruz tespit ediyoruz. Sayın Başbakanın da bu konuda duyarlı olduğunu biliyoruz’dedi.

 

      Ziyaretlerde kandil ve özel günleri bir sebep olarak değerlendirip, ev ziyaretlerini gerçekleştirdiklerini, halkın sorunlarını yüzyüze görüştüklerini bu görüşmelerde halkın AK Parti’ye olan güven ve sempatisinin takdire şayan olduğuna da değinen Çelebi, ‘Bu teveccüh, daha çok çalışmamızı sağlıyor. Kandil ve çevre haftasında Sahil ve Siteler mahallesini ziyaret ettik. Buna benzer çalışmaları, duraksamadan devam edeceğiz.

    Çelebi, ‘Siyaseti biz AK Parti olarak bir yaşam tarzı, sosyal hayatın parçası, toplumla kaynaşmanın aracı olarak görüyoruz. Bundan dolayı yıl boyu insanlarımızın sorunlarını kendi sorunlarımız olarak görüp, bu sorunların çözümüne çare arıyoruz. Çiftlikköy halkımızın sevgiye, hizmete ve dayanışmaya ihtiyacı olduğunu düşünüyoruz. Sosyal imkânlarının yetersiz olduğunu görüyoruz. Kandil ve özel günlerde gözü kapıda olan halkımızın bir aile ferdi gibi kapılarında karşılanmamız bizi daha çok çalışmaya ve sorumluluğumuzu daha da artırmaktadır. Biz yaptığımız ev, hasta, işyeri, tekstil atölyeleri ziyaretlerimizde insanımızla sevinçlerimizi paylaştık. Halkımızın da son derece nazik, kibar, misafirperver olduğunu bir kere daha gördük. Bizim milletimiz vefakârdır. Bu çalışmalarda teşkilat mensubu arkadaşlarımızın ibadet aşkıyla beklenenin üzerinde bir efor ve zevkle bu hizmetlerde koşturmalarından dolayı kendilerini kutluyorum. AK Parti’nin Çiftlikköy’de tarih yazdığını halkımızın teveccühünden bir kere daha anladık’dedi