Çiftlikköy Sahil Mahallesi Cami sokak’tan geçen sürücüler ve yayalar, su birikintilerine tepki göstererek,  yetkilileri eleştirdiler.

   Cami Sokak’taki su birikintisinin alt yapı eksikliğinden kaynaklandığını belirten Çiftlikköy Sahil Mahallesi Muhtarı Ebru Filiz, ‘Önceki senelere istinaden yapılamayan ve yapılmasına çözüm getirilemeyen alt yapı sorunu, bu yağmur birikintisinin göstergesidir. Parke taşlarının üzerine araştırılmadan,  sorulmadan kanal yerleri belirtilmeden yapılan asfalt yol yapımı, şu anda mahallemizin birçok yerinde su birikimlerine ve küçük göletlerine sebep olmaktadır. Alt yapı olmadığı için yağmur suyunun biriktiği mahalle ve sokaklar, vatandaşları isyan ettirdi. Yapılan çalışmaların baştan savma olduğunu herkes gördü’ dedi.

     İsmini vermek istemeyen mahalle sakini,  ‘Yolları yükselttikleri için su giderlerinin önü kapandı. Burayı düzgün bir yol olarak görmek, bize nasip olmayacak. Kışın yollarımız köstebek yuvasını andırıyor. Yollardaki su birikintileri, sürücüler için tam bir stres kaynağı, buradan geçen yayalar içinde durum aynı’ dedi.

   Belediye’ye seslenen mahalle sakini,’ Burası belediyeye uzak bir yer değil, gelip bu rezaleti görsünler. Alt yapı yetersizliği nedeniyle, Çiftlikköy küçük yağmurlardan dahi olumsuz etkileniyor. Yağmurlar artık eziyet olmaktan çıksın. Alt yapı konusunun ne denli önemli olduğunu herkes görsün, bilsin. Altyapı eksikliğinin yanında yollara bilgisizce dökülen asfaltlar binlerce TL harcanarak yapıldı. Yağan yağmurlar ise çalışmanın eksikliklerle dolu olduğunu gösterdi. Yapılan gelişi güzel çalışmalar en küçük bir örnekle ortaya çıktı. Hizmet sözünü dillerinden düşürmeyen yetkililerin, hizmet adına yaptıkları çalışmaları görmek isteyenler buraya gelebilirler’ diyerek tepkisini gösterdi

       Haber Foto: Gamze Yüksel