Altınova Kent Konseyi Başkanı Ali Yurt, Altınova Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Birgül Kırçiçek ve Yöneyim Kurulu üyesi Emine Ballı, Altınova Belediyesi’nin kardeş belediyesi olan KKTC Tatlısu Belediyesi’nin 2. Tatlısu Ot Festivali’ne katıldı.

ÜST DÜZEY KATILIM

Festival; KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, CTP Genel Başkanı Tufan Erhurman, YDP Genel Başkanı Erhan Arıklı, KKTC Turizm ve Çevre Bananı Fikri Ataoğlu, KKTC Tarım Bakanı Nazım Çavuşoğlu, KKTC Milli Eğitim Bakanı Özdemir Berova, KKTC Çalışma Bakanı Ersan Saner, KKTC İç işleri Bakanı Kutlu Evren, milletvekilleri, belediye başkanları, STK temsilcileri ve vatandaşların büyük katılımıyla gerçekleşti.

ALTINOVA’YA DAVET ETTİ

Altınova Kent Konseyi Başkanı Ali Yurt, bir araya geldiği KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı ile uzun süre sohbet etme imkanı bulurken, kendisini Altınova’ya davet etti.

Vatandaşlar tarafından açılan stantlarda otlardan yapılmış yemekler vatandaşların beğenisine sunulurken, halk dansları gerilen konserlerle davetlilere güzel günler geçirmesine vesile olan festival, katılımcılardan tam not aldı.