450 kişilik iftar yemeğine; Yalova AK Parti Milletvekili Temel Coşkun, AK Parti Yalova İl Başkan Yardımcısı Bayram Koçgündüz, Çiftlikköy AK Parti İlçe Başkanı Süleyman Çelebi, Çiftlikköy AK Parti Kadın Kolları Başkanı Ayşe Ertuna, Çiftlikköy AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı Yakup Ofli, AK Parti Çiftlikköy İl Genel Meclisi Üyesi İbrahim Akay, Taşköprü Belediye Başkanı Şaban Ertan, Çiftlikköy Sahil Mahalle Muhtarı Ebru Filiz, Çiftlikköy Küçük Sanayi Sitesi Kooperatifi Başkanı Ramazan Tekin, Çiftlikköy Tarımsal Kalkınma Kooperatif Başkanı Hayrullah Sarıhan, Çiftlikköy Ziraat Odası Başkanı Halil Ayvaz ve AK Parti İlçe yönetimi, Gençlik Kolları, Mahalle ve sandık yönetim kurullarını teşkilatı yanı sıra bir çok vatandaş katılım sağladı.

       İftar yemeğinden sonra, Çiftlikköy AK Parti ilçe Başkanı Süleyman Çelebi açılış konuşmasını yaptı.

        Çelebi, ‘Bu iftar yemeğini vermeden önce, gönlümüzden AK Parti üyelerini ve sevenlerini de iftara davet etmek geçti. Ancak Çiftlikköy’de maalesef geniş platformlu bir salonun olmaması nedeniyle iftar, yönetim kadrolarına verilebildi’ dedi.

    Çiftlikköy’ün Ak Partili bir belediye ile şaha kalkacağını söyleyen Çelebi, ‘Buradaki 450 kişilik yönetim kadrolarıyla alınamayacak bir seçim olamaz. Her adımı bilinçli atıyoruz’ dedi.

    Çiftlikköy Belediye Başkanı Metin Dağ’ın partizan ve ayırımcı uygulamalarının halkı ve komşuları birbirine düşman ettiğini söyleyen Çelebi, ‘Ruhsat ve iskânlardaki çifte standartlar neticesinde, aynı eksiklere sahip olan bazı kişilere müeyyide uygularken, yandaşların korunması, halkı komşusunu şikâyete sevketmiş ve komşular birbirine düşman olmuştur. Başkanın, bu uygulamalarına dayanmayan mağdurlar, başkanla ilgili mahkeme süreçlerini başlatmış ve başkanın ilk mahkemede 6 aylık bir hapis cezasıyla mahkûmiyetine yargı karar vermiştir. Bu mahkeme süreçleri diğer şikâyetçi mağdurlarla devam etmektedir’ dedi.

      Çelebi’den, basın mensuplarına sitem

      Basın mensuplarına da bir çift sözü olduğunu söyleyen Çelebi, ‘Çiftlikköy Belediye Başkanı’nın ne mahkeme sürecini, ne de aldığı cezayı, bir gazete dışında, diğer medya kuruluşlarının dile getirmemesini manidar buluyorum. Güneş balçıkla sıvanmaz. Bu kadar önemli bir haberin görülememesini, medya adına bir eksiklik görüyorum. İftara katılan herkese teşekkür ediyorum’ dedi.

   Türkiye’nin başarını hazmedemeyen iç ve dış güçlerin uluslararası bir organize ile, AK Parti hükümetinin gücünü denemek istediğini söyleyen Yalova AK Parti Milletvekili Temel Coşkun, ‘Bu testler, halkın gücüne çarparak geri püskürtüldü. Yaklaşan seçim dolayısıyla şu anda hazır bulunan kadrolara çok görev düşüyor. Birliği bozmadan, kişiselleştirmeden, AK Parti adına herkes sorumluluğunun farkında olması gerek. Milletvekilinden, yönetim kadrolarından, meclis üyelerinden, Çiftlikköy’deki 3800 AK Parti üyesine kadar herkesin tek noktada birleşerek, sorumluluklarını yerine getirmelerini, emek vermelerini, bulundukları mevkinin farkında olmalarını istiyorum’ dedi.

    AK Partiyi diğer partilerden ayıran özelliğin laf değil, icraat üreten bir yapıya sahip olduğunu belirten Coşkun, ‘Özellikle belli mevkilere gelen her sorumlu partilinin, sorumluluğuyla ilgili neler yaptığına bakılmalı. Bazı kişiler eleştirilere katlanamıyor. Sert açıklamalarla eleştirilerin, önü kesilmek isteniyor’ dedi.

    Türkiye’nin başbakanının bile haksız yere çok sert şekilde eleştirildiğini söyleyen milletvekili Coşkun, ‘Eleştirilecek işler yapmayın, hata yaptığınız yargı tarafından da onandı. Artık burada söylenecek söz kalmamıştır’’dedi.

 

    Coşkun, iftarı düzenleyen Çiftlikköy ilçe teşkilatına, organizede emeği geçen herkese ve tüm katılımcılara teşekkür ederek konuşmasını tamamladı.