Çiftlikköy’ün en uzak köyü olan Burhaniye Köyü’nden ziyarete başlayan Çelebi, Çukurköy ve Dereköy’ü de ziyarette bulundu. Ziyaret esnasında kahvede halkla ve muhtarlarla bir araya gelen AK Parti ilçe teşkilat mensupları, köylerdeki sorunları ve köylülerin düşüncelerini dinledi.  Not aldıkları sorunlarla her zamanki gibi ilgileneceklerini belirtti.

    Çelebi,  ‘Köylerde ciddi problemler kalmadı.  Köylerdeki sorunlar, hükümetin yatırımlarıyla, Yalova AK Parti Milletvekili Temel Coşkun ve il başkanının  destekleriyle çözülüyor. İl Genel Meclis üyesi İbrahim Akay, sorunları takip ediyor.  Çiftlikköy İlçe Kaymakamı Hasan Öztürk’de sorunları yakın takibe aldı. Anadolu’nun birçok ilçesinin ayarında köy standartları oluştu’ dedi.
    Dereköy’de yapılan sulama göledinin bu yıl gövdesi yükseltilerek su hacminin iki katına çıkartılması köylüyü rahatlattığını söyleyen Çelebi, ‘Köylerde en büyük sorunu sulama suyu, bu konuda Dereköy’de köyün üst yanında yeni bir araştırmanın yapılacak. Çukurköy baraj çalışmaları devam ediyor. Bu noktada sona yaklaşıldı. Köyler, Çiftlikköy’ün en yaşanabilir yerleri olacak’ dedi.