AK Parti İlçe Başkanı Süleyman Çelebi, ‘Yönetim kadromuz, kadın kolları ve gençlik kollarımız ile Ramazan ayının bereketi ve manevi havasını en iyi şekilde yaşadık. Yapılan hizmetler, birer ibadettir. Bu amaçla kimsesizlerin evlerinde iftarlar açarak, onların hallerini anlamaya çalıştık. Yaşlı büyüklerin evlerini ziyaret ederek, yaşlıların duasını aldık. Hastanelerde tedavi gören hastaları ziyaret ettik’dedi.

    Çiftlikköy AK Parti teşkilatı, Çiftlikköy’de ikamet eden 85 yaşlarındaki emekli milli eğitim müfettişi Doğan Hoca’ya ziyaret gerçekleştirdi.

    Devlet sektöründe geçirdiği tecrübelerini anlatan Doğan Hoca,‘ Şuanda Türkiye çok güzel yerlere geldi. Eskiyi de, yeni dönemi de çok iyi biliyorum. Ama bu dönem gibi atılım, hiçbir dönemde olmadı. Son günlerde ülkenin güzel gidişine tahammül edemeyen güçlerin farkında olunarak halkın hata yapmaması gerek’dedi.

     Çelebi’ye başarılar dileyen Doğan Hoca, sağlığının iyi olmadığını, ancak bu günlerin kıymetini en iyi bilenlerden biri olarak, sürünerek de olsa oyunu kullanmaya gideceğini söyledi.

Çelebi, ‘Her akşam esnafla bir araya geliyoruz’

 

   Çiftlikköy teşkilatı her Ramazan gecesinde değişik camileri ve kahve esnafını ziyaret programını da sürdürüyor.

     Sahil’deki esnafı dolaşan Çelebi, esnafla sohbet ederek esnafın sorunlarını dinlemeye devam ediyor.