Önce Çiftlikköy İlçe Emniyet Müdürü Alaaddin Tunçbilek’i, ziyaret eden Çelebi, ‘Çiftlikköy polisinin, özverili çalışmalarını, ilçe halkı tarafından takdi ediyorum. Polislik mesleği, çok özveri gerektiren bir meslektir. Polisimiz de bunu başarıyor, ilçemizde huzurlu bir ortam yaratıyor. Polis haftası vesilesiyle, tüm emniyet mensuplarının polis haftası ve polis gününü tebrik eder, görevlerinde sağlık, sıhhat ve kazasız başarılı görevler temenni ediyorum’ dedi.
 
     Çiftlikköy İlçe Emniyet Müdürü Tunçbilek, ‘İlçedeki asayişin sağlanması noktasında, görev arkadaşlarım çok hassas oluyorlar. Olaylar olmadan, önleyici tedbirlerle vatandaşın huzurunu sağlıyoruz. Olaylarla ilgili, halkın 155 hattını bilinçli kullanması, her türlü olumsuzlukta halkın ihbar etmesi işlerimizi kolaylaştırıyor’ dedi.
 
      Çiftlikköy AK Parti ilçe teşkilat mensupları, daha sonra Sahil mahalle karakolu ve asayiş şubesini de ziyaret etti.
 
Ayrıca AK Parti ilçe teşkilatının organizasyonuyla Özdilek’te 80 kişilik grupla Selam filmini izleyen teşkilat mensupları, Taşköprü ve ilçe teşkilat mensuplarını sinemada bir araya topladı. Sinemadan sonra toplu fotoğraf çekildi.