CHP Çiftlikköy İlçe binasının yeni merkezinde gerçekleşen ziyarete, Çiftlikköy Belediye Başkanı Metin Dağ Çiftlikköy CHP İlçe Başkanı Cüneyt Çalışkan ve Çiftlikköy CHP İlçe teşkilatı katılım sağladı.

     CHP Çiftlikköy İlçe teşkilatını yeni yerinde ziyaret eden CHP’li Çiftlikköy Belediye Başkanı Metin Dağ, CHP İlçe Başkanı Cüneyt Çalışkan’a ve CHP teşkilatına yeni binanın hayırlı olmasını söyledi.

Çalışkan, ‘CHP’li olmak ayrıcalıktır’

Ziyaret için CHP’li Çiftlikköy Belediye Başkanı Metin Dağ’a, teşekkür eden CHP İlçe Başkanı Cüneyt Çalışkan, ‘CHP’li olmak ayrıcalıktır. CHP’nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün şöyle bir sözü var; ‘Benim iki büyük eserim var. Birisi Türkiye Cumhuriyeti diğeri ise Cumhuriyet Halk Partisi’dir’ demişti. CHP, devlet kuran partidir. Örgütümüz, sayın belediye başkanımıza sahip çıkmıştır. Yalova ve civardaki tüm CHP’li örgütümüz, başkanımıza ziyaret ederek, kendisine hayırlı olsun diyerek, sahip çıkmıştır. Önümüzde seçimler var. Bu seçimler dolayısıyla çalışmalarımızla sık sık bir araya geleceğiz’ dedi.

      2014 seçimlerinde çok iddialı olduklarını söyleyen Çalışkan, ‘15 belediye meclis üyesinin, en az onunu alacağız. 3 genel meclis üye’sinin de en az iki tanesini de almayı hedefledik. Bundan sonraki etkinlikleri,  yeni ilçe binalarında yapacağız ve üyelere mesaj yoluyla haber vereceğiz’ dedi.

Dağ, ‘Gün bugündür’

CHP’ye geçmesi planladığı zaman, sürekli partiyle görüşüp, bilimsel olarak anketler olarak yaptırdığını söyleyen CHP’li Çiftlikköy Belediye Başkanı Metin Dağ, ‘CHP’ye geçerken, bazı kesimlerden itiraz geleceğini biliyordum. Ama bir başka partiye geçmiş olsaydım, daha farklı bir tepki gelecekti. CHP’ye geçtiğim için, daha güler yüzle karşılanıyorum. Çiftlikköy’de 3 dönemdir belediye başkanlığı yapıyorum. 2 dönemdir,  birçok bütün siyasi partilerin oylarıyla seçilmiştim. Beni seçenlere her zaman teşekkür ederim. Özellikle bütün bayanlara sonsuz şükranlarımı sunuyorum. Bayanların yapamayacağı hiçbir şey yoktur. 1 haftalığına yurt dışına çıkıyorum. Döndükten sonra örgütümüzde çalışmalara başlayacağız. Gün bugündür. Bir siyasi partiye tüm partilere birleşme günüdür. Birlik beraberlik içinde kapı kapı dolaşacağız. Bana her zaman seçimi kazandıran bayanlardır. Bayanlar yılmadan usanmadan ev ev anlattılar. Bundan sonra sizlerle birlikte kapı kapı anlatacağız’dedi.

     CHP’nin şanslı bir parti olduğunu söyleyen Dağ, ‘Bugüne kadar en çalışan belediye Çiftlikköy belediyesidir araştırın. Ulusal basından, hiç kimseye nasip olmayan ödüller aldım. Çiftlikköy’ümüzü, daha iyi konuma getirmek için hep beraber çalışacağız. Hakkımızda bazı aslı olamayan şeyler söylenebilir. 2 pehlivan güreşe çıkar, birisi mutlaka yenilecektir. Bizi bugüne kadar yenemediklerinden dolayı, hepinizin kafasına farklı farklı düşünceler, iktidar mensubu olan arkadaşlar söyleyeceklerdir. Bizim alnımız ak. Sokakta tek başına yürüyebilecek bir belediye başkanıyım. Yaptığım işlerden eminim, Çiftlikköy halkıda emindir. Çamur atmayla hiçbir yere varılmaz. Ben bir kez daha söylüyorum. Belediye başkanları ve herkes yargı önüne çıkabilir. Yargı ceza kesildikten sonra suçlunun cezası ispat edilir. Bizim kimseden korkumuz yoktur. Ben bu Çiftlikköy’de yetiştim büyüdüm. Kimseye verecek hesabım yok. İddia değil, ispat etmek lazım ’dedi.

Haber Foto: Gamze Yüksel