Partili yöneticilerle sohbet eden Dağ, ilçe yönetiminin kendisine gösterdiği yakınlığa teşekkür etti. İlçe Başkanı Cüneyt Çalışkan ise Başkan Dağ’ın parti rozetini takmasının kendilerini çok memnun ettiğini söyledi.

    Bu birlikteliğin güçlerine güç kattığını dile getiren Çalışkan, “Bu güç birliği her iki tarafın karşılıklı ve gönüllü isteği ile olmuştur. Bu görüşmeler sürecinde şahsım ve yönetimime vermiş oldukları destekten dolayı Grup Başkanvekilimiz Sayın Muharrem İnce'ye, İl Başkanımız Sayın Özcan Özel'e ve bütün yönetimine, Çiftlikköy ilçe örgütümüze çok teşekkür ediyorum. Meclisteki rozet takma töreninde Ankara'ya gelerek bizi destekleyen partimizin  bütün Yalova örgütüne, belediye başkanımızın meclis üyeleri ve bütün ekibine de çok teşekkür ediyorum. Artık 9 Nisan’dan itibaren tek ve bütün bir örgüt olduk. İlk hedefimiz Çiftlikköy ve Taşköprü’de 2014 seçimlerini kazanmak olacaktır”

Metin Dağ ise CHP ile sürecin son derece güzel bir şekilde ilerleyip mutlu sonla noktalandığını ifade ederek “Özellikle parti yöneticilerinin sıcak yaklaşımları beni çok mutlu etti. Sizler de Ankara’ya kadar gelerek beni yalnız bırakmadınız. Bundan sonra birlikte güzel günler göreceğiz. Elbirliğiyle Çiftlikköy’ü çok daha güzel noktalara taşıyacağız. Hemen kısa süre içinde çalışmalara başlıyoruz” dedi.