Yalova’da sivil toplum örgütlerinin “Açız, Üşüyoruz, Ölüyoruz” yardım kampanyasına AK Parti Çiftlikköy ilçe teşkilatı tam destek verdi.

Suriye’deki iç karışıklıklar nedeniyle halkın içine düştüğü insani yardım malzemeleri ihtiyaçları için İHH önderliğinde sivil toplum örgütlerinin düzenlediği kampanya Çiftlikköy AK Parti teşkilatında da ses getirdi. 
İlçe teşkilatı adına kampanyayı üstlenen Çiftlikköy Kadın Kolları, yaptıkları çalışmalarla bir araç dolusu malzemeyi ilgili sivil toplum kuruluşlarına teslim etti.
AK Parti İlçe Başkanı Süleyman Çelebi; “Kadın Kolları Başkanı Ayşe Ertuna ve ekibinin önderliğinde bu kampanyaya partimiz de destek verdi. AK Parti halka hizmetin hakka hizmet olduğu inancıyla çalışan bir partidir. 
Sivil toplum örgütlerinin kampanyasından haberdar olan kadın kolları başkanımız Ayşe Ertuna, duyarlılığı gereği bu kampanyaya  sahip çıktı. Ekibi ile bu çalışmaya ilçemizde önderlik etti. Şu anda teslim ettiğimiz bir araç dolusu malzemelerin içeriğinde, kuru gıda, kışlık giyim eşyası ve battaniye bulunmaktadır. Kadın kollarımızın kampanyaya desteği devam etmektedir. Toplanan malzemenin birinci etabı kampanyayı düzenleyen sivil toplum örgüt yöneticilerine teslim edilmiştir. Daha sonra biriken malzemeler tekrar teslim edilecektir. Kadın kollarımızın her zamanki özverili çalışmalarına bir kez daha teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.
Kadın Kolu Başkanı Ayşe Ertuna,  kampanyada bir zorluk çekmediklerini, daha önce Van Depremi için de geniş kapsamlı yardımların teslim edildiğini, halkımızın yardım konusunda çok duyarlı olduğunu, talep edilen malzemelerin temininde katkısı geçen yönetim, gençlik kolu yöneticileri, kadın kolu yöneticilerine ve tüm hayırseverlere teşekkür ettiğini belirtti.