AK Parti Çiftlikköy İlçesi Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Aydın, Başkan Yardımcısı İdris Aydın, Teşkilat Başkanı Mehmet Çelebi, Arge Başkanı Hasan Gök, Tanıtm ve Medya Başkanı Ömer Faruk Uzun ve Sultaniye Mahellesi Temsilcisi Sebahattin Yıldız, Çiftlikköy’de yaşanan siyasi gündemi en doğru biçimde kamuoyuna duyurma cesaretinde bulunan Çiftlikköy Gazetesi ile www.manset.com.tr’ haber sitesinin yayınlarından memnun olduklarını dile getirdiler.

  AK Parti Çiftlikköy Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Aydın, Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Ayhan Polat ile yaptığı görüşmede; “Çiftlikköy’de Çiftlikköy adıyla çıkan bir gazetenin varlığından ve ilçede yaşanan olumsuzlukları korkusuzca manşetlerine taşımasından dolayı ve ayrıca, “Kalemin Gölgesi” isimli köşenizde yaptığınız cesurca yazılarınızdan dolayı siz ve çalışan personelinizi ziyaret etmek, sizleri takdir etmek ve her daim yanınızda olduğumuzu bilmeniz için bu ziyareti gerçekleştirdik.

  Büyük bir özveriyle, korkusuzca, maddi ve manevi büyük fedakarlıklarla yayınladığınız Çiftlikköy Gazetesi’nin her zaman yanınızdayız bilmenizi isteriz.

  Bizler, Çiftlikköy AK Parti Gençlik Kolları olarak, objektif yayın yapan her yayının yanındayız. Çiftlikköy ilçesinde yaşanan birçok olumsuzluğu, siyasi kirliliği ve rantı doğru bilgilerle halkımıza aktarıyor, Çiftlikköy’de her türlü baskıya uğrayanların sesi ve soluğu oluyorsunuz. Sizi ve çalışan tüm personelinizi, bu dik duruşunuzdan dolayı tebrik ediyor, bu yayınlarınızın devamını diliyoruz” dedi.

  Gazetemiz İmtiyaz Sahibi ve Yalova Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ayhan Polat ise yapılan ziyaretten dolayı bir hayli mutlu olduğunu dile getirerek, “Yalova’da ve Çiftlikköy’de hiç bir yayının cesaret edemeyeceği haber ve yazılarımızı yayınlayarak, objektifliğimizi tüm kamuoyuna gösteriyoruz. Bundan rahatsız olan, çarklarına çomak sokulduğunda tehditler savuranları bir bir Yalova ve Çiftlikköy’e deşifre etmeye devam edeceğiz.

  Çiftlikköy’ün, bazı siyasilerin rant kapısı konumunda olmasından birçok kesimin rahatsız olduğunu, her köşe başında konuşulduğunu duyuyoruz. Kimsenin bulaşmak istemediği bu kirliliği deşifre etmek, biz basın mensuplarının görevi olduğuna inanıyorum.

  Çiftlikköy Gazetesi’nde yayınlanan, kanun dışı uygulamaların eleştirilmesine, şimdiye kadar sessiz ve seyirci kalan Çiftlikköylüler, bizim yayınlarımızdan sonra, haklılığımızı telefon açarak, bizat gazetemize kadar gelip ziyaretlerde bulunarak, doğruları yazdığımız için bizlere teşekkür ediyorlar.

  Bu tür teşekkür ve destekler bizim ne kadar doğru bir yolda olduğumuzun kanıtıdır. Her nekadar, bu yayınlardan rahatsızlık duyanlar varsa da, yasal olmayan işlerin içinde olanların tehdit, hakaret ve yayınlarımıza reklam ve abone ambargolarını ise yanlış ve iğrenç bulduğumuzu bir defa daha iletme gereği duyuyorum.

  Unutulmaması gereken tek şey, Çiftlikköy’deki mevki ve makamların baki olmadığıdır. “Bu Dünya Sultan Süleyman’a kalmadığı bibi, gözünü koltuk hırsı almış, kendinden olmayanı bir kaşık suda boğma duygu ve düşüncesinde olanlara da kalmayacak. Bunu birilerinin artık öğrenmesi gerektiğine inanıyorum.”

  Biz, Manşet ve Çiftlikköy Gazetesi ile www.manset.com.tr haber sitemizle, gerek Çiftlikköy’de, gerekse de Yalova’da gazetecilik mesleğini basın ahlak kuralları içinde yapmayı sürdüreceğiz. Karışımıza ve yolumuza kim çıkarsa çıksın bizim için fark etmez” şeklinde konuştu.