Toplantıya, Yalova Belediye Başkanı Yakup Koçal, Yalova AK Parti Milletvekili Temel Coşkun, Çiftlikköy AK Parti İlçe Başkanı Süleyman Çelebi, Çiftlikköy AK Parti Kadın Kolları Başkanı Ayşe Ertuna, Taşköprü Belediye Başkanı Şaban Ertan, AK Parti Gençlik Kolları, il yönetim kurulu üyeleri, mahalle ve köy yöneticileri ve AK Parti teşkilatı katılım sağladı.

12 Mayıs Anneler Günü olması nedeniyle, Genişletilmiş İlçe Danışma Kurulu Toplantısı’nın Divan Başkanlığını Çiftlikköy AK Parti Kadın Kolları Ayşe Ertuna yaptı.

BESA girişinde, anneler günü nedeniyle, kadıdnlara birer karanfil hediye edildi.

Anneler Günü’nün anlam ve önemine değinen Çiftlikköy Ak Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Ayşe Ertuna açılış konuşmasında, ‘Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın da dediği gibi, bir ülkenin gerçekten mutlu olmasının yolu, annelerin kalbini kazanmaktan, annelerin yüzünü kazanmaktan geçer. Hoşgörünün, karşılıksız emek, özveri ve sevginin kaynağı olan annelerimiz bizleri dünyaya getiren ve en iyi biçimde yetişmemizi sağlayan sabrın, sevginin kaynağıdırlar. Dünyada anne sevgisinin yerine konabilecek başka bir değer yoktur. Hayattaki en önemli hazinemiz olan annelerimizi yalnız, “Anneler Günü’nde” değil, hayat boyunca sevgi ile kucaklamalıyız. Tüm annelerin “Anneler Günü” kutlu olsun’dedi.

Çözüm süreci hakkında da toplumun bilinçlendirilmesine değinen Ertuna, ‘Çiftlikköy AK Parti Danışma Meclisi’mizin, ilçemize, ilimize ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum’ dedi.

Çiftlikköy AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Ayşe Ertuna’nın konuşmasın ardından, saygı duruşu ve istiklal marşı okundu.

Tüm yönetim kadrolarına yoğun katılımlarından dolayı teşekkür eden Çiftlikköy AK Parti İlçe Başkanı Süleyman Çelebi, “İlçemizde Danışma Meclis Toplantısı’nı” gerçekleştiriyoruz. Danışma Meclisi Toplantıları ilçe bazında partimizin bütünselliği ve eşgüdümü açısından değerlendirildiğinde, gerçekten etkilerini önümüzdeki süreçte göreceğiz. AK Parti her zaman cazibe merkezidir.Bir yıldan, geri sayıma başladık. Çalışmaları bundan sonra daha da yoğunlaştıracağız. Tüm kadınların, “Anneler Günü” kutlu olsun’dedi.

       Cennetin, annelerin ayakları altında olduğunu söyleyen Çiftlikköy AK Parti İlçe Teşkilat Başkanı Hüseyin Yıldırım, ‘İlçemizdeki yönetim kadroları, kadın kolları, gençlik kollarıyla çalışmalarımızı düzenli bir şekilde yürütüyoruz. Mahalle yönetimlerimize çok büyük görev düşüyor. Mahalle teşkilatlarımız,bizim halkımıza ulaşmamızda en etkili birimlerimizdendir. Mahalle yönetimi etkin olmalıdır. Bundan dolayı mahalle yöneticilerimiz, komşularıyla her zaman iyi olmalıdır. Mahallelerde, mevlüt, cenaze, düğün gibi konularda kaynaşmayı sağlayan birim olarak,teşkilatlarımızı bilgilendirdikleri için, mahalle başkanlarımıza, teşekkür ediyorum. Bir şeye karar verirken, bu toplantılardaki iştiraları değerlendirip karar veriyoruz’ dedi.

Danışma Meclisi Toplantılarının teşkilat çalışmalarında önemli yeri olduğuna değinen Yalova AK Parti Milletvekili Temel Coşkun, ‘Değerli varlıklarımız olan tüm anneler günü kutlu olsun. Bizim inancımızda anne babaya olan sevgi ve saygı o kadar önemli ki. “Öf bile demeyeceksin” diye bize buyurulur Kur’an-ı Kerim’de’ şeklinde sözlerine başladı.

Geçtiğimiz hafta 2 önemli konu için Ankara’da bulunduğunu hatırlatan Coşkun, ‘Yalova Ticaret ve Sanayi Odası (YTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Celal Özel’in girişimleri ile Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) tarafından ilimize yapılacak Kız Teknik ve Meslek Lisesi protokolünü, Yalova Valisi Esengül Civelek, CHP Grup Başkan Vekili Yalova Milletvekili Muharrem İnce, TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu ile 07 Mayıs 2013 tarihinde Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nde düzenlenen törende imzaladık.

81 İlin temsil edildiği “Kadın El Emeği Ürünleri Sergisi’ne” de katıldık.

 Başbakanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan’ın teşrifleriyle gerçekleşen, ATO Uluslar arası Kongre ve Sergi Sarayı’nda gerçekleşen, kadınların el emeği ürünleri sergisinde, Yalovalı kadınlarımız da, el becerilerini ortaya sergilediler. Onlarla da gurur duyduk. En gözde stand, Yalova’nın standıydı. Çiftlikköy ve ilimize birçok yatırım için seferber olmuş durumdayız” şeklinde konuşarak yapılacak hizmetlerin müjdesini verdi.

Ardından, yılın annesi seçilen Fatma Baki’ye hediye takdim edildi. Haber Foto: Gamze Yüksel