Çiftlikköy AK Parti İlçe Teşkilatı, Ramazan ayı dolayısıyla her akşam teşkilat mensuplarıyla bir camide teravih namazında halkla buluşuyorlar.

     Taşköprü Belediye Başkanı Şaban Ertan ve AKKİM’le ortaklaşa yapılan iftar sonrası Yalova AK Parti İl Başkanı Mustafa Pehlivan ve il yöneticilerinin de katıldığı ziyaret programı gece 02.00’de sonlandı.

   Kılıç köyünde teravih öncesi köylüyle bir araya gelen il ve ilçe yöneticileri, muhtar Nedime Er’den köyün sorunlarını dinlediler.

 

Daha sonra Laledere ve Gacık köylerinde muhtar ve halkla bir araya gelen Yalova AK Parti İl Başkanı Mustafa Pehlivan ve Çiftlikköy AK Parti İlçe Başkanı Süleyman Çelebi, bu köylerin de sorunlarını dinleyip çay sohbeti yaptılar.

   Gecenin ilerleyen saatlerinde Sultaniye t-Tarım Kooperatif Başkanı Hayrullah Sarıhan ve çiftçilerle bir araya gelen teşkilat mensupları burada da çiftçi ve Sultaniyelilerin sorunlarını dinleyerek saat 01.30’da programı tamamlayarak, evlerine döndü.

   Yaptıkları köy ziyaretlerinde, köylerde çok az sorunun kalmasının sevindirici olduğunu söyleyen Çiftlikköy AK Parti İlçe Başkanı Süleyman Çelebi, ‘Artık sulama sorunu dışında ciddi sorunlar kalmadı. Çukurköy göledinin yapılmasından sonra bu sorunun da ortadan kalkacağını inanıyorum. Bu sıkıntıların çözümünde en büyük emeği olan Yalova AK Parti Milletvekili Temel Coşkun’a, Yalova AK Parti İl Başkanı Mustafa Pehlivan’a ve il genel meclis başkan ve üyelerine teşekkür ederim’dedi.