Önce Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Ahmet Altıner’i, daha sonra Çiftlikköy Sahil Mahallesi ASM doktorları ve çalışanlarını, Çiftlik Mahallesi ASM ve TSM sağlık çalışanlarını ziyaret ederek tıp bayramlarını tebrik etti ve çalışmalarında başarılar diledi.
   Ziyaret esnasında sağlık çalışanlarının tıp bayramını kutlayan Çelebi, ‘İlçedeki sağlık hizmetleri aksamadan yürüyor. Evde sağlık hizmetlerinden yararlanan da hastalarımız da var. Son zamanda Çiftlik Mahallemiz’deki, Toplum Sağlığı Merkez’inde yeni oluşturulan ‘Kanser Tarama Merkezi’ çalışmaları çok memnuniyet verici. 30 yaşın üzerindeki kadınların mutlaka bu fırsattan yararlanarak kanser taramalarını yaptırmaları gerekir. Erken teşhis açısından önemli. Muayene hizmetlerinde de halkın genel kanaatinin olumlu olduğunu düşünüyorum ve bundan dolayı da başta doktorlar olmak üzere tüm sağlık çalışanlarına teşekkür ediyorum’dedi.

   Çelebi, ‘Gördüğmüz bir eksiklik ise, halkın en küçük rahatsızlıklarda bile Aile Sağlık Merkezine uğramadan, hastaneye koşmalarıdır. Hastane’nin yükünü artırıyorlar. Oysa Avrupa’da aile doktorları, hastalarının çetelesini tutuyor. Gerektiğinde ilgili hastanelere sevk ediyor. Böylece hizmetler daha kaliteli oluyor’ dedi.

   Çiftlikköy AK Parti İlçe Başkanı Süleyman Çelebi, Kadın Kolları başkanı Ayşe Ertuna, Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Aydın ve bazı yöneticilerle yapılan ziyaretin hasta yoğunluğunun bittiği saate denk getirilmesi, hastalar tarafından takdirle karşılandı.