Ramazan ayının çok yoğun geçtiğini ve Ramazan ayı içerisinde 800’den fazla aileyi ziyaret ettiklerini söyleyen Çiftlikköy Ak Parti İlçe başkanı Çelebi, ‘Özellikle kadın kollarının organize ettiği hatim okuma, tevhit, tesbih, salavat ve mukabele faaliyetleri Ramazan’ın dolu dolu geçmesini sağlarken, parti yöneticilerine verilen iftar iyi bir kaynaşma sağladı. İlçede düzenlediğimiz, bir çok programa milletvekili, Temel Coşkun ve il yöneticileri iştirak etti. Teşkilat kademelerinin samimi ve özverili çalışmaları takdire şayan. Kadir gecesi dolayısıyla 1300 karanfili halkla buluşturduk’dedi.

          Çelebi, ‘İlahiyatçılar, din görevlileri, öğretmenlerle bir araya gelme fırsatı bulduk. Gençlerle çay sohbeti yanında her akşam bir camide teravih namazlarına katılıp, arkasından mahalle sakinleri ile bir araya geldik.

    Halkın her yapılanın farkında. Halk doğal ve yapmacık davranışları rahatlıkla seziyor. Bundan dolayı AK Parti olarak, halkla kucaklaşan, halkı bağrına basan tek partiyiz. Yaklaşan seçimler öncesinde kazandıklarımız, manevi gücün seçim sathında da etkin olacak, özellikle son aylarda Türkiye’nin hızına takoz olmak isteyen, duvar olmak isteyen herkese bu seçimlerde AK Partililerin kenetlenmesiyle gerekli derslerin verilecek’dedi.

     Çiftlikköy AK Parti Kadın Kolu Başkanı Ayşe Ertuna da, yapılan bu çalışmalarda ve konusu geçmeyen diğer partisel çalışmalarda özveriyle gayret gösteren kadın yöneticilere özellikle teşekkür etti.

       Ertuna, ‘Bayram sonrası daha etkin ve sıkı bir çalışma temposuna gireceğiz. Partinin verdiği görevlerde kendi üzerimize, düşen sorumlulukları hakkıyla yerine getireceğiz’ dedi.

       Çelebi, yaklaşan bayram vesilesiyle tüm teşkilat mensuplarının, AK Partililerin ve tüm Yalova ve Çiftlik köylülerin bayramını kutladı.